Menu

Sprog:

Velkommen til Balco Altaners showroom

I Hvidovre, lige uden for København, ligger Danmarks bedste showroom for altaner. I hvert fald hvis du spørger os! Her har vi nemlig skabt et interessant sted for dig, der gerne vil vide alt om vores altaner.

Vi designer altaner, der tager højde for ejendommes æstetik og arkitektur, så vi bedst kan bevare bygningers følelse og identitet. Derfor har vi udviklet en fleksibel altanserie i stål, som passer godt til de flestes behov i de større byer. Kunderne vælger selv døre, vinduer, værn, gelændere, gulv samt tilbehør. Derudover er farvevalget næsten uendeligt, så vi kan matche netop de nuancer, der passer bedst til de individuelle bygninger og projekter.

Vores showroom

Vores showroom er et inspirerende sted, hvor du roligt kan se på alle detaljer og muligheder relateret til vores forskellige altanløsninger. Derved kan du se præcis hvilken løsning, der passer dig, hvad end du er ansvarlig for et større altanprojekt eller er ved at forbedre din egen bolig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores showroom på Hammerholmen 48 A, Hvidovre.

Balco Altaners Showroom

Kontakt os

Kontakt Balco Altaner. Hvis du vælger at samarbejde med os, kan du føle dig tryg gennem hele processen.

Balco – Europas største altanfirma

Drømmer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? I så fald er du langt fra alene. Med en åben eller glasinddækket altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til dit hjem, men også en markant forøgelse af boligens værdi.

En altan åbner dit hjem mod naturen, forlænger udesæsonen og giver sågar støtte til dit humør og helbred. Vælger du en glasinddækket altan kan du mindske støj fra eksempelvis en nærliggende motorvej. Derudover reducerer en glasinddækket altan udgifterne til opvarmning betragteligt, idet solens varme bliver indfanget og udnyttet. Godt for pengepungen – godt for klimaet.

Vi leverer altaner af uhørt høj kvalitet og i et æstetisk design. Kombineret med en lang erfaring og solid økonomi er vi en pålidelig og stabil samarbejdspartner, som sikrer dig en tryg byggeproces.

Balco har kontorer rundt om i Europa: Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Storbritannien, Polen og Holland.

Balco Altaners Showroom Denmark
Åben altan fra Balco
Balco Altaners Showroom Denmark
Glasinddækket altan fra Balco

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Læs mere om vores altaner.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.