Menu

Sprog:

AB Løvehuset

AB Løvehuset i København har fået nye altaner og vinduer.

Balco Altaner har med stor succes afsluttet projektet af 12 nye altaner til AB Løvehuset, som holder til på Istedgade 93-95 i København.

Udover altanerne har Balco Altaner også udskiftet 44 vinduer, hvilket har forbedret bygningens ydre og givet bedre levevilkår for beboerne.

AB Løvehuset i København har fået nye Balco altaner og vinduer.
AB Løvehuset i København har fået nye Balco altaner og vinduer.
AB Løvehuset i København har fået nye Balco altaner og vinduer.

Victor og Jonas viser stolt deres arbejde frem og fremhæver kvaliteten og håndværket i denne renovering.

Vil du vide mere om Balco Altaner, og hvordan vi kan hjælpe dig med nye altaner? Kontakt os i dag!


Kontakt Balco Altaner

Kontakt Balco Altaner. Hvis du vælger at samarbejde med os, kan du føle dig tryg gennem hele processen.

Balco – Europas største altanfirma

Drømmer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? I så fald er du langt fra alene. Med en åben eller glasinddækket altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til dit hjem, men også en markant forøgelse af boligens værdi.

En altan åbner dit hjem mod naturen, forlænger udesæsonen og giver sågar støtte til dit humør og helbred. Vælger du en glasinddækket altan kan du mindske støj fra eksempelvis en nærliggende motorvej. Derudover reducerer en glasinddækket altan udgifterne til opvarmning betragteligt, idet solens varme bliver indfanget og udnyttet. Godt for pengepungen – godt for klimaet.

Vi leverer altaner af uhørt høj kvalitet og i et æstetisk design. Kombineret med en stor erfaring og solid økonomi er vi en pålidelig og stabil samarbejdspartner, som sikrer dig en tryg byggeproces.

Balco har kontorer rundt om i Europa: Balco Sverige, Balco Norge, Balco Finland, Balco Tyskland, Balco Storbritannien, Balco Polen og Balco Holland.

Åben altan fra Balco Altaner Denmark
Åben altan fra Balco Altaner
Glasinddækket altan fra Balco Altaner Denmark
Glasinddækket altan fra Balco Altaner

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Læs mere om vores altaner.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.