Altanrenovering: Sikring af dine altaners holdbarhed og sikkerhed

Ejendomme med ældre betonaltaner risikerer alvorlige skader, hvis ikke korrosion og dårlig beton opdages og håndteres i tide.

Hos Balco Altaner tilbyder vi professionel altanrenovering, der sikrer dine altaners sikkerhed og holdbarhed.

Kontakt os for mere information

Hvorfor er et altaneftersyn nødvendigt?

Ejendomme med ældre betonaltaner bør få altanerne undersøgt for at opdage korrosion og dårlig beton i god tid, inden der sker noget alvorligt.

Balco Altaner bliver ofte kontaktet af boligforeninger og ejendomsejere, som ønsker at kende tilstanden på deres altaner.

Vi anbefaler dem at booke et besøg hos os, som kan danne grundlag for deres beslutning.

Vores ekspertise inden for altanrenovering

Balco Altaner arbejder både med opsætning af nye altaner på eksisterende ejendomme samt renovering af altaner på ældre ejendomme.

Vi er eksperter i altaner i Danmark og en del af Balco Group, Nordeuropas største altanproducent. Når vi besigtiger en altan på en ældre ejendom, ser vi blandt andet på tæringen, som nogle gange kan være så fremskreden, at altanerne ikke bør bruges.

Det er altanejernes eget ansvar, at altanerne har den nødvendige bæreevne og sikkerhed.

Visuelle skader eller gamle altaner?

Oplever du visuelle altanskader i din ejendom, eller bor du i en ejendom med gamle altaner? Balco Altaner tilbyder at besigtige bygningen i tæt samarbejde med dig og foreningens rådgivere, samt at vende tilbage med et forslag til konkrete tiltag.

I fællesskab drøfter vi, om det vurderes nødvendigt at foretage renovering af dine altaner eller at udskifte altanerne med helt nye skræddersyede altaner.

Vurderingen foretages på baggrund af bygherrens rådgiver og Balco Altaners mangeårige erfaring og kompetence.

Hele processen fra eftersyn til vurdering

Når du indgår aftale med Balco Altaner om et altansyn, står vi for hele forløbet lige fra det første eftersyn til udarbejdelse af rapport og vurdering af din altans aktuelle tilstand i samarbejde med vores uvildige eksperter. Dette sikrer, at du får en grundig og pålidelig vurdering af din altans sikkerhed og bæreevne.

For at sikre din altans holdbarhed og sikkerhed er det afgørende med et professionelt eftersyn.

Kontakt Balco Altaner i dag for at arrangere en uvildig vurdering af din altan og få ro i sindet velvidende at din altan er sikker at bruge.

Åbne altaner fra Balco Altaner

AB Mariendalshus Altanrenovering Balco Altaner Danmark

AB Mariendalshus

Altanrenovering Balco Altaner Danmark

AS Kirkebo

Altanrenovering Balco Altaner Danmark

Asta Nielsen

Vores altaner – i detaljer

Rækværkstyper

Balcos altaner har flere forskellige standardtyper af rækværk. Vi leverer også specielle og helt unikke rækværk, når det er relevant.

Balco

Type 1

Balustre af rundstålsprofiler som går hele vejen op til håndlisten.

Balco

Type 2

Balustre af rundstålsprofiler med en svævende håndliste, forberedt til altankasse.

Balco

Type 3

Balustre af fladestålsprofiler som går hele vejen op til håndlisten.

Balco

Type 4

Balustre af fladstålsprofiler med en svævende håndliste, forberedt til altankasse.

Balco

Type 5

Hærdet og lamineret glas i ramme. Kan fås i mange forskellige glastyper og farver.

Balco

Type 6

Altan i fiberbeton. Primært til gadesiden, hvor der stilles højere krav på materialevalg.

Håndlister og gulve

Håndlisten er en meget synlig del af en altan. Derfor er valget vigtigt i forhold til at skabe lige præcis det look, du er ude efter.Vi kan tilbyde mange forskellige varianter af håndlister. De tre mest udbredte er træhåndlisten, den runde håndliste og den flade håndliste. Du kan ligeledes vælge imellem tre typer gulve: Hårdt træ, fiberbeton og komposit.

Balco

Træ

Vores træhåndlister er meget holdbare og FSC-certificerede. Træhåndlisten har en stålkerne, der holder træet på plads. Fordi træ er et organisk materiale, kræver det vedligeholdelse for at opretholde kvaliteten og det smukke udseende.

Balco

Rundstål

Den runde håndliste er udført i galvaniseret stål og er vedligeholdelsesfri. Den kan lakeres i et utal af farver, så den passer til resten af udseendet på altanen og ejendommen.

Balco

Fladstål

Vores flade håndliste er lavet af galvaniseret stål. Det er et vedligeholdelsesfrit materiale, som kan leveres i den ønskede farve, så den passer til resten af udseendet på altanen og ejendommen. Den flade håndliste kan fremstilles i mange forskellige bredder og tykkelser.

Balco

Træ

Vores træ er FSC-certificeret og fås i et utal af hårde træsorter. Vælger du træ, får du et levende gulv, som står smukkest med en årlig omgang olie.

Balco

Fiberbeton

Med et fiberbetongulv får du et meget holdbart gulv, som kan konstrueres efter dine specifikke ønsker. Gulvet har betonens naturlige farve, grå-hvid.

Balco

Komposit

Kompositgolvet er først og fremmest vedligeholdelsesfrit, og det tiltaler mange. Gulvet findes i flere farvevarianter.

Franske rækværk

Franske rækværk fremstilles i ønsket størrelse og med valgfri rækværkstype fra vores sortiment. Rækværket fastgøres mod dørkarmen eller facaden og forsynes efterfølgende med en af vores håndlister.

Lysninger

For at integrere altan og lejlighed bedst muligt har Balco Altaner flere For at kunne integrere altan og lejlighed bedst muligt tilbyder Balco flere forskellige lysningsmuligheder. Alt indvendigt arbejde tilpasses dine ønsker.

Balco

Lysning 1

Lysningen repareres på det stykke, hvor brystningen under det tidligere vindue er fjernet. Der etableres en ny lysning med en glat MDF-plade og lister klargjort til maler.

Balco

Lysning 2

Lysningen repareres på det stykke, hvor brystningen under det tidligere vindue er fjernet. Det blottede murværk grovpudses og gøres klar til maler.

Balco

Lysning 3

Etablering af en helt ny lysning i glat MDF-plade inklusiv nye indfatninger. Klargjort til maler.

Balco

Lysning 4

Etablering af en helt ny lysning i glat MDF-plade med profileret fyldning inklusiv nye indfatninger. Klargjort til maler.

Balco

Lysning 5

Reparation af gulvet fra altandøren til det eksisterende gulv parallelt med dørens bundstykke. Udføres i fyrretræ.

Døre

Ved nyetablering af en altan skal murværket under et vindue altid fjernes for at etablere en dør ud til altanen. Døren skal passe til både altanen, bygningen og boligen. Døren er udgangen til dit nye uderum, og den bliver en stor del af fornemmelsen af dit hjem. Der findes mange former for dørløsninger. Vælg for eksempel mellem indadgående og udadgående døre, træ og aluminium samt alle tænkelige farver. Dørene leveres med slanke rammeprofiler, som passer til de fleste eksisterende ejendomme. Vi tilbyder følgende:

Balco

1-Fags dør i glas

Glasdør lavet i et parti i fuld højde, hvor du åbner hele partiet som én samlet del.

Balco

1-Fags dør med overparti

Dør lavet med et overparti, som kan åbnes, hvilket giver dig mulighed for at lufte ud.

Balco

1-Fags dør med sprosse

Dør med en vandret snydesprosse lavet i et parti i fuld højde, hvor du åbner hele partiet som én samlet del.

Balco

2-Fags dør i glas

Glasdør lavet i et parti i fuld højde, hvor du åbner hvert dørblad som én samlet del.

Balco

2-Fags dør med overparti

Dør lavet med et overparti, som kan åbnes, hvilket giver dig mulighed for at lufte ud.

Balco

2-Fags dør med sprosse

Dør med en vandret snydesprosse lavet i et parti i fuld højde, hvor du åbner hvert dørblad som én samlet del.

Balco

3-Fags dør i glas

Glasdør lavet i et parti i fuld højde, hvor du åbner som en dobbeltdør. Sidepartiet er fast og kan ikke åbnes.

Balco

3-Fags dør med overparti

Dør lavet med et overparti, som kan åbnes, hvilket giver dig mulighed for at lufte ud. Sidepartiet er fast og kan ikke åbnes.

Balco

3-Fags dør med sprosse

Dør med en vandret snydesprosse lavet i et parti i fuld højde, hvor du åbner som en dobbeltdør. Sidepartiet er fast og kan ikke åbnes.

Balco

Café dør i glas

Glasdør lavet i et parti i fuld højde, hvor du åbner som en dobbeltdør. Det sidste parti kan også åbne, så der er maksimal adgang til altanen.

Balco

Café dør med overparti

Dør lavet med et overparti, som kan åbnes, hvilket giver dig mulighed for at lufte ud. Det sidste parti kan også åbne, så der er maksimal adgang til altanen.

Balco

Café dør med sprosse

Dør med en vandret snydesprosse lavet i et parti i fuld højde, hvor du åbner som en dobbeltdør. Det sidste parti kan også åbne, så der er maksimal adgang til altanen.

Fastgørelse

Når du har besluttet dig for at renovere din eksisterende altan eller at etablere en ny, er et af de afgørende spørgsmål, hvordan altanen skal hænges op. Den bedste metode for fastgørelse afhænger altid af facaden og opbygningen af etageadskillelsen. Der er mange variationer i valget af fastgørelsesmetoder. Balco har stor erfaring med at finde enkle og sikre løsninger og konstruktioner.

En Balco altan giver facaden liv

Balco har siden 1987 leveret tusindvis af altaner til tilfredse kunder i Europa.

Visuelle skader eller gamle altaner? – Vi er altaneksperter

Indtast navn, telefonnummer og e-mail – så kontakter vi dig. Vi laver ikke individuelle altaner til private huse.

    Jeg har læst og er enig Balcos Integrity Policy