FOR ARKITEKTER & RÅDGIVERE

Vi giver facaden liv

Balco Altaners produkter er en investering, som forstærker husets karakter, og gør boligmiljøet mere attraktivt. I samarbejde med en dygtig arkitekt bliver altanerne en vigtig del af arkitekturen, hvor altanen bidrager til et bedre boligmiljø og nærmere kontakt med livet udenfor. Vores lange erfaring hjælper os med at forstå arkitektens ønsker og at omsætte idéer til funktionelle, elegante systemer, der gør altanen til en vigtig del af boligmiljøet. Både når det gælder renovering og nybyggeri.

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Kontakt os for mere information.

Idéer bliver til virklighed

Det er slet ikke nemt at udarbejde tiltalende og funktionelle altaner. Derfor vil vi være en inspirationskilde – en fleksibel og nyskabende leverandør, som er lydhør over for idéer og forslag fra arkitekter og samarbejdspartnere. Hos Balco Altaner er vi vant til at udfærdige grundlaget for byggesagsbehandlinger og præsentationer. Vores erfarne projektledere og konstruktører er godt inde i krav og regler i de forskellige lande, vi opererer i.

Læs om proceduren – Balco totalentreprise.

Store muligheder

Hvert projekt er unikt og løsningerne skal tilpasses til bygningens specielle forudsætninger. Balco Altaners produkter tilbyder mange valgmuligheder hvad angår udformning, dræning, døre, glas, farver og materialer. Denne fleksibilitet er en fordel for arkitekter, som hurtigt kan realisere deres idéer med hjælp fra vores forskellige systemer og tilvalg. Balco Altaner er også indehaver af flere patenter, som giver systemet unikke fordele.

Læs om vores forskellige glasinddækkede altansystemer
Læs om vores åbne altaner

Du kan få hjælp med konstruktionstegninger, beregninger og andet, du behøver i dit arbejde hos vores konstruktionsafdeling.

Architectural Advisor

Hos Balco Altaner har vi en Architectural Advisor ansat på fuld tid, og denne person fungerer som leddet mellem arkitekt, projektledere, sælgere og kunden. Ud over et grundigt kendskab til alle Balco Altaners systemer, kan vores Architectural Advisor bidrage med fotorealistiske 3D-visualiseringer af det aktuelle projekt. Visualiseringen er en vigtig del i dialogen på vejen mod den rette løsning. Arkitekten og bygherren får et klart billede af slutresultatet, og det skaber en samlet platform for projektet.

Soldiagram

Når altanerne udformes, er lyset ofte helt afgørende. Til trods for hvad mange mener, kan en altan bidrage til at gøre lejligheden lysere. Placeringen af altanen, vinklen og materialet hjælper nemlig med at opfange lyset på den mest optimale måde. Dette er et eksempel på viden, vi kan bidrage med, og som kan gøre en stor forskel i et projekt. En af vores samarbejdspartnere, arkitekten Finn Ørstrup, har udviklet et såkaldt soldiagram for at kortlægge hvordan lyser falder på forskellige tidspunkter i løbet af dagen samt på de forskellige årstider. Soldiagrammet hjælper ham med at give altanerne den rette proportion og udformning, så der skabes det nødvendige lys.