Om os

Vi elsker altaner!

Lad os bare sige det ligeud: Vi elsker altaner! Til at begynde med var midlerne små, men med entusiasme og hårdt arbejde kommer man langt. I dag er vi markedsledende, og vores glasinddækkede altaner og åbne altaner efterspørges i hele Europa. Vi er stolte over, at vores innovative løsninger og elegante design har givet mange mennesker øget livskvalitet.

Kontakt os for mere information.

Pålidelig og stabil partner

En investering i altaner er en stor beslutning. Mange mennesker er involveret i beslutningsprocessen, og en række spørgsmål dukker op undervejs. Det er altid let at overse noget.

Vi hjælper jer derfor gerne igennem hele byggeprocessen – lige fra de første indledende spørgsmål frem til aflevering. Høj kvalitet og lang erfaring kombineret med en sund og solid økonomi gør os til en pålidelig og stabil samarbejdspartner.

Kun for dig

For os er det ikke bare slutresultatet som tæller. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg allerede ved første kontakt. Derfor har hvert projekt blot én sælger, ligesom hvert projekt har én projektleder – dine kontaktpersoner i stort og småt.

Bæredygtigt produkt

Balco Altaner har sin produktion i moderne og effektive lokaler på det svenske hovedkvarter i Växjö. Produktionen er ISO 9001, ISO 14001 og ISO 3834-2 certificeret, hvilket gør Balco Altaner enestående i branchen.

Det indebærer en høj grad af kvalitet i alle dele af produktionen og Balco Altaner tager stort ansvar for miljøet. F.eks. kommer al elektricitet til produktionen fra vedvarende energikilder.

En drøm, der går i opfyldelse!

Som mange andre historier begynder vores historie med en drøm om succes! Drømmen om en erfaren iværksætter, der nægtede at give op trods en række alvorlige tilbageslag. Han besluttede at vise verden, at alt er muligt – med en god dosis stævnhed og genialitet.

Det startede med en cykel!

I foråret 1987 havde Lasse Björkman gæld efter I foråret 1987 havde Lasse Björkman gæld efter en konkurs og levede under meget vanskelige forhold. En dag hørte han om BPAs planer om at bygge 500 altaner til offentlige lejligheder i området Skatan i Växjö. Det var et stort projekt til en værdi af cirka 5 millioner kroner. Det kan jeg gøre, tænkte Lasse og tog cyklen, skitsen og en lille plade på sin bagagebær og cyklet ud til BPAs kontor i byen. Et skeptisk publikum lyttede til ham og gav ham fire uger til at udvikle en prøve-altan. Lasse tog udfordringen op og brugte sin ferie til at udvikle en prototype af skrotmateriale, ståluld og andre ting, han stødte på. Mændene på BPA kunne lide det, de så, og Lasse fik sin første ordre. Virksomheden blev etableret. 

Finanskrisen i 90’erne er en ilddåb for det voksende foretagende. En række strukturelle ændringer er nødvendige, og de danner grundlaget for Balcos fremtid. Rutiner og produkter udvikles, og der tages flere patenter.

Flere nøgleprojekter sætter Balco på kortet!

I midten af 90’erne lysner markedet atter, og ordrerne begynder igen at rulle ind. Nu begynder rejsen for alvor, og flere nøgleprojekter gør Balco til en kendt medspiller. I det nye årtusinde fortsætter væksten stadig, og Balco etablerer sig på flere europæiske markeder. Den prominente produktudvikling med mange stærke patenter gør, at Balcos produkter bliver førende i branchen. Udmærkelserne begynder at strømme ind, og resten er, som sagt, historie. Selvom Lasse Björkman ikke længere er aktiv hos Balco, så kan man stadig mærke hans stædighed, engagement og passion for nye udfordringer i virksomheden. Hos Balco er ingenting umuligt. Det er en flot arv, som vi forvalter hver dag. At alle ansatte hos Balco er delejere i foretagendet borger for kvalitet. Her hjælper alle hinanden, så resultatet bliver så godt som muligt. Sådan opbyggede Lasse virksomheden for over 35 år siden. Og sådan fungerer den i dag.

Læs historien bag nogle af vores altan projekter.


Kvalitetsbevis som giver tryghed

En altan er en stor investering som skal skabe glæde og værdi i mange år fremover. Derfor er det ekstra vigtigt at produkterne har en høj kvalitet, og at leverandøren har en solid økonomi.

Det globale kreditvurderingssel­skab Dun & Bradstreet foretager hvert år en kreditvurdering af virksomheder. I de seneste 10 år har vi fået den højeste kreditværdighed – AAA.

Dette symbol viser, at løsningen er unik for Balco Altaner. Vi har over 40 patenter på små detaljer som gør, at helheden bliver så meget bedre.

ISO 9001- og ISO 14001-certificering betyder, at vi arbejder i overensstemmelse med et certificeret forretningsstyringssystem. Balco har været certificeret inden for disse to standarder siden 1999 og ser systemerne som vigtige faktorer i vores vækst gennem årene. Du kan få flere oplysninger om certifikatet ved at klikke her.

Symbolet for den nordiske altanforening. Som medlemmer forpligter vi os til at følge foreningens anvisninger for at levere sikre altaner af høj teknisk kvalitet.

Balco er certificeret i henhold til EN 1090-1 (Cert. nr.: 1505-CPR-CS1017). Balco udfærdiger en ydeevnedeklaration og CE-mærkning i overensstemmelse med Byggevareforordningen (EU) nr. 305/2011.

Foreningen der samler og styrker altanvirksomhederne.

Klik her for mere information om Intressegruppen for altaner.