Om os

Vi elsker altaner!

Lad os bare sige det ligeud: Vi elsker altaner! Til at begynde med var midlerne små, men med entusiasme og hårdt arbejde kommer man langt. I dag er vi markedsledende, og vores glasinddækkede altaner og åbne altaner efterspørges i hele Europa. Vi er stolte over, at vores innovative løsninger og elegante design har givet mange mennesker øget livskvalitet.

Kun for dig

For os er det ikke bare slutresultatet som tæller. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg allerede ved første kontakt. Derfor har hvert projekt blot én sælger, ligesom hvert projekt har én projektleder – dine kontaktpersoner i stort og småt.

Bæredygtigt produkt

Balco har sin produktion i moderne og effektive lokaler på det svenske hovedkvarter i Växjö. Produktionen er ISO 9001, ISO 14001 og ISO 3834-2 certificeret, hvilket gør Balco enestående i branchen. Det indebærer en høj grad af kvalitet i alle dele af produktionen og Balco tager stort ansvar for miljøet. F.eks. Kommer al elektricitet til produktionen fra vedvarende energikilder.

Pålidelig og stabil partner

En investering i glasinddækkede altaner er en stor beslutning. Mange mennesker er involveret i beslutningsprocessen, og en række spørgsmål dukker op undervejs. Det er altid let at overse noget.

Vi hjælper jer derfor gerne igennem hele byggeprocessen – lige fra de første indledende spørgsmål frem til gennemført slutbesigtigelse. Høj kvalitet og lang erfaring kombineret med en sund og solid økonomi gør os til en pålidelig og stabil samarbejdspartner.

Personal data processing (GDPR)

Integrity is important to Balco and, as a customer, supplier, partner or job applicant, you should feel secure in submitting your personal data to us. Balco is open in disclosing information about how your personal data is processed when you enter into a business relationship with us.

Balco A/S Industriholmen 15 B, 2650 Hvidovre, company registration no. 29 22 24 01 (Balco) is the controller of personal data.

Learn more about how we handle collected data by clicking here

Kvalitetsbevis som giver tryghed

En glasinddækket altan er en stor investering som skal skape glæde og værdi i mange år fremover. Derfor er det ekstra vigtigt at produkterne har en høj kvalitet, og at leverandøren har en solid økonomi.

Det globale kreditvurderingssel­skab Dun & Bradstreet foretager hvert år en kreditvurdering af svenske virksomheder. I de seneste 10 år har vi fået den højeste kreditværdighed – AAA.

Balco Patent Logotyp

Dette symbol viser, at løsningen er unik for Balco. Vi har over 40 patenter på små detaljer som gør, at helheden bliver så meget bedre.

ISO certifiering

Vores ISO 9001-certificering betyder, at du får et kvalitetssikret produkt / service der opfylder dine krav. ISO 14001 betyder, at vores produktion på en miljømæssigt hensynsfuld måde.

Symbolet for den nordiske altanforening. Som medlemmer forpligter vi os til at følge foreningens anvisninger for at levere sikre altaner af høj teknisk kvalitet.

Balcos altanværn og altanglas inddækninger blev CE-certificeret i 2013 efter EN 1090-1.
Certificeringen blev udført af Nordcert. Nordcert er en uafhængig organisation, som udfører certificering af producenter, der kombinerer stål- og aluminiumskonstruktioner. Nordcerts certificering giver os ret til at mærke alle vore produkter med deres officielt tildelte nummer CE / 1505 og retten til at bruge CE-logoet.