Ledige stillinger

Vi er Balco Altaner – den førende producent af glasinddækkede og åbne altaner i Europa. Vi er virksomme i 8 lande og har over 500 ansatte. Vores medarbejderes engagement er det, der driver virksomheden fremad. Bliv en del af Balco Altaner og voks sammen med os mod nye mål. Velkommen til  Balco Altaner.

job add

Altanmontør

BalcoAltaner er i vækst og søger dygtige Altanmontører i Københavnsområdet....

Mød vores medarbejdere

En udviklingsrejse, der startede i produktionen

Orlando arbejder på at tegne byggetilladelser til vores projekter og med produktionsforberedelser til Balcos displaymoduler. Orlandos rejse på Balco startede allerede for 20 år siden allerede i produktion som afdelingsleder, så han har meget viden om de produkter, som Balco leverer. Ifølge Orlando har Balco givet ham muligheden for at vokse og udvikle sig, både som ansat og menneske.

Som sælger er du en del af hele processen

I de sidste tre år har Joakim arbejdet som salgskonsulent for Västra Götaland på Balco i Sverige. Hvad der tiltrækker meget mere med rollen som sælger hos Balco er ifølge Joakim, at du er en del af processen – fra det første møde til afleveringen. Hver enkelt virksomhed involverer nye strategier, planlægning og tilgange. Joakim beskriver Balco som et drivende firma, der sætter sine egne standarder på markedet. Et firma, der blot fremstiller aftryk.

Tre gode grunde til, at du skal søge stilling på Balco Altaner

Vi tilbyder dig et spændende og udviklende job i en ekspansiv virksomhed med international karakter, hurtige beslutningsstier, åbent arbejdsklima, god introduktion og gode karrieremuligheder.

Vores viden

Siden 1987 har vi udviklet vores altaner og vores byggeproces. I dag er vi markedsledere i branchen og specialister i hvad vi gør. Vi arbejder i teams og har et tæt samarbejde mellem afdelingerne, da størstedelen af viden er internt.

Vores kultur

Balco Altaner er kendetegnet ved iværksætteri, åbenhed, stolthed i vores historie og vores altaner. Vi er vokset til at være en international koncern i dag, men Smålands mentalitet gennemsyrer stadig hele virksomheden.

Vores ledelse

Vores succes er baseret på medarbejdernes kompetence, engagement, glæde og ansvar for at ville gøre det lille ekstra. Derfor er vores arbejdsklima karakteriseret ved korte beslutningsstier og gode karrieremuligheder, hvor medarbejderne får chancen for at gøre en forskel – for real.

Mød medarbejderne

Hvis du har spørgsmål om vores ledige stillinger eller ønsker at vide mere om, hvordan du kan blive en del af Balco, bedes du kontakte os.

Mikkel Kornerup

HR Chef

E-Mail: mikkel.kornerup@balco.dk