Ledige stillinger

Vi er Balco Altaner – den førende producent af glasinddækkede og åbne altaner i Europa. Vi er virksomme i 8 lande og har over 500 ansatte. Vores medarbejderes engagement er det, der driver virksomheden fremad. Bliv en del af Balco Altaner og voks sammen med os mod nye mål. Velkommen til  Balco Altaner.

job add

Altanmontør

BalcoAltaner er i vækst og søger dygtige Altanmontører i Københavnsområdet....


Mød vores medarbejdere

Som sælger er du med i alle processer

I de sidste 7 år har Jesper arbejder som salgskonsulent i Balco Altaner. Jesper fortæller, at i rollen som salgskonsulent i Balco Altaner er du ansigtet ud ad til.  Som sælger er du med i alle processer, lige fra første møde med kunden, hvor vi rådgiver om muligheder og placeringer, til designet af altanen. Du deltager på byggemøder og er med helt til afleveringen når projektet er færdigt.

Jesper Beskriver Balco Altaner som en spændende arbejdsplads, hvor der er mulighed for at være med til at sætte sit aftryk.

 

Thomas arbejder i konstruktionsafdelingen

Her udarbejdes ansøgninger om byggetilladelse, samt produktionstegninger til Balco Altaner, så de passer til den enkelte bygning.

Da Thomas startede i Balco var der kun 2 ansatte i konstruktionsafdelingen, i dag er der 8, som tæller Teknisk designer, ingeniører, og produktionstegner. Det har været en spændende rejse at være med til at udvikle afdelingen, samt de processer der skal til, fra altanerne er en idé/drøm/skitsetegning til det bliver en ibrugtagningstilladelse.

 

Tre gode grunde til, at du skal søge stilling på Balco Altaner

Vi tilbyder dig et spændende og udviklende job i en ekspansiv virksomhed med international karakter, hurtige beslutningsstier, åbent arbejdsklima, god introduktion og gode karrieremuligheder.

Vores viden

Siden 1987 har vi udviklet vores altaner og vores byggeproces. I dag er vi markedsledere i branchen og specialister i hvad vi gør. Vi arbejder i teams og har et tæt samarbejde mellem afdelingerne, da størstedelen af viden er internt.

Vores kultur

Balco Altaner er kendetegnet ved iværksætteri, åbenhed, stolthed i vores historie og vores altaner. Vi er vokset til at være en international koncern i dag, men Smålands mentalitet gennemsyrer stadig hele virksomheden.

Vores ledelse

Vores succes er baseret på medarbejdernes kompetence, engagement, glæde og ansvar for at ville gøre det lille ekstra. Derfor er vores arbejdsklima karakteriseret ved korte beslutningsstier og gode karrieremuligheder, hvor medarbejderne får chancen for at gøre en forskel – for real.

Mød medarbejderne

Hvis du har spørgsmål om vores ledige stillinger eller ønsker at vide mere om, hvordan du kan blive en del af Balco, bedes du kontakte os.

Mikkel Kornerup

HR Chef

E-Mail: mikkel.kornerup@balco.dk