Altaner skaber liv

Altaner skaber plads og liv. At kunne åbne sit hjem, lukke frisk luft ind og kigge ud skaber altid en følelse af frihed. Og hvad ville sommeren i byen være uden muligheden for at tilbringe kvalitetstid på altanen med en kølig vind til at dæmpe heden? Også i vinterhalvåret er der noget udpræget hyggeligt over at sætte sig på altanen med varmt tøj eller et tæppe. En sådan mulighed kan forlænge udesæsonen betydeligt. Og glem ikke, at dagslys hænger direkte sammen med dit humør og helbred. Faktisk bliver påvirkning med massive mængder dagslys brugt i behandlingen af en lang række sygdomme og diagnoser.

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af altaner, der er tilpasset såvel nybyggeri som renovering. Når det handler om sidstnævnte, kan vi sagtens gøre din nye altan større end den gamle. Vores altaner opfylder selvfølgelig alle sikkerhedskrav og tilpasses efter forholdene på stedet. Vi hjælper dig med at finde den perfekte altan til dig, din lejlighed og din forening.

Vores stålaltaner kommer i et elegant og stilrent design, som passer perfekt til facaden på ældre ejendomme.

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa.

Kontakt os for mere information

Åbne Altaner

Vores altaner i galvaniseret stål fås i flere forskellige modeller. Vi fremstiller altid de åbne altaner i stål, fordi det gør dem modstandsdygtige over for vind og vejr og sikrer den længst mulige holdbarhed.

Alle vores åbne altaner er CE-mærket, hvilket er din garanti for, at de er fremstillet i overensstemmelse med gældende krav til produktion og kvalitet.

Åbne altaner fra Balco Altaner

AB Johan Keller

AB Johan Keller

AB Nordborggade 4-6

AB Nordborggade 4-6

Blågårdsgade 24

Blågårdsgade 24

Vores altaner – i detaljer

Rækværkstyper

Balcos altaner har flere forskellige standardtyper af rækværk. Vi leverer også specielle og helt unikke rækværk, når det er relevant.

Balco

Type 1

Balustre af rundstålsprofiler som går hele vejen op til håndlisten.

Balco

Type 2

Balustre af rundstålsprofiler med en svævende håndliste, forberedt til altankasse.

Balco

Type 3

Balustre af fladestålsprofiler som går hele vejen op til håndlisten.

Balco

Type 4

Balustre af fladstålsprofiler med en svævende håndliste, forberedt til altankasse.

Balco

Type 5

Hærdet og lamineret glas i ramme. Kan fås i mange forskellige glastyper og farver.

Balco

Type 6

Altan i fiberbeton. Primært til gadesiden, hvor der stilles højere krav på materialevalg.

Håndlister og gulve

Håndlisten er en meget synlig del af en altan. Derfor er valget vigtigt i forhold til at skabe lige præcis det look, du er ude efter.Vi kan tilbyde mange forskellige varianter af håndlister. De tre mest udbredte er træhåndlisten, den runde håndliste og den flade håndliste. Du kan ligeledes vælge imellem tre typer gulve: Hårdt træ, fiberbeton og komposit.

Balco

Træ

Vores træhåndlister er meget holdbare og FSC-certificerede. Træhåndlisten har en stålkerne, der holder træet på plads. Fordi træ er et organisk materiale, kræver det vedligeholdelse for at opretholde kvaliteten og det smukke udseende.

Balco

Rundstål

Den runde håndliste er udført i galvaniseret stål og er vedligeholdelsesfri. Den kan lakeres i et utal af farver, så den passer til resten af udseendet på altanen og ejendommen.

Balco

Fladstål

Vores flade håndliste er lavet af galvaniseret stål. Det er et vedligeholdelsesfrit materiale, som kan leveres i den ønskede farve, så den passer til resten af udseendet på altanen og ejendommen. Den flade håndliste kan fremstilles i mange forskellige bredder og tykkelser.

Balco

Træ

Vores træ er FSC-certificeret og fås i et utal af hårde træsorter. Vælger du træ, får du et levende gulv, som står smukkest med en årlig omgang olie.

Balco

Fiberbeton

Med et fiberbetongulv får du et meget holdbart gulv, som kan konstrueres efter dine specifikke ønsker. Gulvet har betonens naturlige farve, grå-hvid.

Balco

Komposit

Kompositgolvet er først og fremmest vedligeholdelsesfrit, og det tiltaler mange. Gulvet findes i flere farvevarianter.

Franske rækværk

Franske rækværk fremstilles i ønsket størrelse og med valgfri rækværkstype fra vores sortiment. Rækværket fastgøres mod dørkarmen eller facaden og forsynes efterfølgende med en af vores håndlister.

Lysninger

For at integrere altan og lejlighed bedst muligt har Balco Altaner flere For at kunne integrere altan og lejlighed bedst muligt tilbyder Balco flere forskellige lysningsmuligheder. Alt indvendigt arbejde tilpasses dine ønsker.

Balco

Lysning 1

Lysningen repareres på det stykke, hvor brystningen under det tidligere vindue er fjernet. Der etableres en ny lysning med en glat MDF-plade og lister klargjort til maler.

Balco

Lysning 2

Lysningen repareres på det stykke, hvor brystningen under det tidligere vindue er fjernet. Det blottede murværk grovpudses og gøres klar til maler.

Balco

Lysning 3

Etablering af en helt ny lysning i glat MDF-plade inklusiv nye indfatninger. Klargjort til maler.

Balco

Lysning 4

Etablering af en helt ny lysning i glat MDF-plade med profileret fyldning inklusiv nye indfatninger. Klargjort til maler.

Balco

Lysning 5

Reparation af gulvet fra altandøren til det eksisterende gulv parallelt med dørens bundstykke. Udføres i fyrretræ.

Døre

Ved nyetablering af en altan skal murværket under et vindue altid fjernes for at etablere en dør ud til altanen. Døren skal passe til både altanen, bygningen og boligen. Døren er udgangen til dit nye uderum, og den bliver en stor del af fornemmelsen af dit hjem. Der findes mange former for dørløsninger. Vælg for eksempel mellem indadgående og udadgående døre, træ og aluminium samt alle tænkelige farver. Dørene leveres med slanke rammeprofiler, som passer til de fleste eksisterende ejendomme. Vi tilbyder følgende:

Balco

1-Fags dør i glas

Glasdør lavet i et parti i fuld højde, hvor du åbner hele partiet som én samlet del.

Balco

1-Fags dør med overparti

Dør lavet med et overparti, som kan åbnes, hvilket giver dig mulighed for at lufte ud.

Balco

1-Fags dør med sprosse

Dør med en vandret snydesprosse lavet i et parti i fuld højde, hvor du åbner hele partiet som én samlet del.

Balco

2-Fags dør i glas

Glasdør lavet i et parti i fuld højde, hvor du åbner hvert dørblad som én samlet del.

Balco

2-Fags dør med overparti

Dør lavet med et overparti, som kan åbnes, hvilket giver dig mulighed for at lufte ud.

Balco

2-Fags dør med sprosse

Dør med en vandret snydesprosse lavet i et parti i fuld højde, hvor du åbner hvert dørblad som én samlet del.

Balco

3-Fags dør i glas

Glasdør lavet i et parti i fuld højde, hvor du åbner som en dobbeltdør. Sidepartiet er fast og kan ikke åbnes.

Balco

3-Fags dør med overparti

Dør lavet med et overparti, som kan åbnes, hvilket giver dig mulighed for at lufte ud. Sidepartiet er fast og kan ikke åbnes.

Balco

3-Fags dør med sprosse

Dør med en vandret snydesprosse lavet i et parti i fuld højde, hvor du åbner som en dobbeltdør. Sidepartiet er fast og kan ikke åbnes.

Balco

Café dør i glas

Glasdør lavet i et parti i fuld højde, hvor du åbner som en dobbeltdør. Det sidste parti kan også åbne, så der er maksimal adgang til altanen.

Balco

Café dør med overparti

Dør lavet med et overparti, som kan åbnes, hvilket giver dig mulighed for at lufte ud. Det sidste parti kan også åbne, så der er maksimal adgang til altanen.

Balco

Café dør med sprosse

Dør med en vandret snydesprosse lavet i et parti i fuld højde, hvor du åbner som en dobbeltdør. Det sidste parti kan også åbne, så der er maksimal adgang til altanen.

Fastgørelse

Når du har besluttet dig for at renovere din eksisterende altan eller at etablere en ny, er et af de afgørende spørgsmål, hvordan altanen skal hænges op. Den bedste metode for fastgørelse afhænger altid af facaden og opbygningen af etageadskillelsen. Der er mange variationer i valget af fastgørelsesmetoder. Balco har stor erfaring med at finde enkle og sikre løsninger og konstruktioner.

En Balco altan giver facaden liv

Balco har siden 1987 leveret tusindvis af altaner til tilfredse kunder i Europa.

Har du lignende altanprojekter i tankerne! – Vi er altaneksperter

Indtast navn, telefonnummer og e-mail – så kontakter vi dig. Vi laver ikke individuelle altaner til private huse.

    Jeg har læst og er enig Balcos Integrity Policy