Glasinddækkede altaner

Din bedste investering

Forøger boligens værdi: Glasinddækkede altaner øger værdien af din ejendom. I langt de fleste tilfælde overstiger boligens merværdi, ved et fremtidigt salg, værdien af investeringen i altanen.

Forlænger altanens levetid: Levetiden for en altan med glasinddækning forlænges med op til 50 år sammenlignet med en ubeskyttet betonplade. Glasinddækkede altaner beskytter både facaden og mindsker behovet for vedligeholdelse af vinduer og døre.

Mindsker støj: En glasinddækning dæmper trafikstøj fra eksempelvis en nærliggende vej eller jernbane betragteligt. Undersøgelser viser, at en integreret glasinddækning fra Balco sænker lydniveauet med op til 20 dB.

Skaber bedre indeklima: De glasinddækkede altaner varmer luften op, inden den strømmer ind i lejligheden. Virkningen bliver et bedre termisk indeklima.

Giver mere lys: Med en korrekt udformning kan en glasinddækning gøre både altanen og lejligheden lysere. Placeringen af altanen, vinklen og materialet hjælper nemlig med at opfange lyset.

Skaber mere plads: Med en glasinddækket altan bliver hjemmet større, og boligen får en ekstra dimension.

Glasinddækkede altaner - din bedste investering

Sparer på energien: Glasinddækkede altaner reducerer ejendommens udgifter til opvarmning med op til 20 procent til glæde for både din økonomi og klimaet.

Øger din trivsel: Glasinddækkede altaner anvendes mere og bidrager til øget trivsel og færre flytninger.

 

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Kontakt os for mere information.