Menu

Sprog:

Altanmontør

BalcoAltaner er i vækst og søger dygtige Altanmontører i Københavnsområdet.

Vi elsker altaner og det gør vores kunder også! Drømmer du om et arbejde hvor slutresultatet er synligt og til stor glæde for kunderne?

Hos BalcoAltaner producere vi selv branchens flotteste altaner og du kan nu få muligheden for med stolthed, at blive en del af vores dygtige montageteam!

Du får naturligvis oplæring og introduktion til de mange forskellige og spændende opgaver. Det er et absolut krav, at du har håndværksmæssig erfaring. Faglært eller ufaglært, uanset hvad så er det en fordel hvis du har erfaring fra tømrer eller murerbranchen.

Du har gerne truckcertifikat eller teleskoplæssercertifikat og hvis ikke, så uddanner vi dig internt som del af din udviklingsplan og træning hos os.

BalcoAltaner ansætter på overenskomstmæssige forhold under Dansk Byggeri/DI og ikke mindst med en god konkurrencemæssig løn og bonusplan sammensat efter dine gode kvalifikationer og erfaring.

Vi tilbyder også et sundt, sjovt og engageret arbejdsmiljø, med god sikkerhed i ansættelsen, spændende udviklingsmuligheder og komplet tøjpakke.

Interesseret?

Vi ansætter nu!  Så ring eller skriv til HR-Chef Mikkel Kornerup på mikkel.kornerup@balco.dk eller ring på telefon: 5148 9269

BalcoAltaner A/S er en af Europas største egen producerende virksomheder indenfor altanløsninger, hvilket betyder, at derudvikles og leveres et topkvalitets produkt.

Vi har branchens flotteste og bedste altaner!

I Danmark har vi alt under et tag og er dermed en meget agil og dynamisk virksomhed. Vi har hovedsæde i Hvidovre men er også repræsenteret i 8 andre lande.


Balco – Europas største altanfirma

Drømmer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? I så fald er du langt fra alene. Med en åben eller glasinddækket altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til dit hjem, men også en markant forøgelse af boligens værdi.

En altan åbner dit hjem mod naturen, forlænger udesæsonen og giver sågar støtte til dit humør og helbred. Vælger du en glasinddækket altan kan du mindske støj fra eksempelvis en nærliggende motorvej. Derudover reducerer en glasinddækket altan udgifterne til opvarmning betragteligt, idet solens varme bliver indfanget og udnyttet. Godt for pengepungen – godt for klimaet.

Vi leverer altaner af uhørt høj kvalitet og i et æstetisk design. Kombineret med en stor erfaring og solid økonomi er vi en pålidelig og stabil samarbejdspartner, som sikrer dig en tryg byggeproces.

Balco har kontorer rundt om i Europa: Balco Sverige, Balco Norge, Balco Finland, Balco Tyskland, Balco Storbritannien, Balco Polen og Balco Holland.

Balco Altaner Denmark
Altanmontør
Åben altan fra Balco
Altanmontør Balco Altaner
Glasinddækket altan fra Balco

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Læs mere om vores altaner.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.