Menu

Sprog:

AB Sindshvile på Frederiksberg

16 nye altaner til AB Sindshvile på Frederiksberg.

Balco Altaner er ved at gennemføre et spændende projekt i foreningen AB Sindshvile, som ligger i krydset Sindshvilevej 17 – Adilsvej 6 på Frederiksberg.

Projektet indeholder 13 altaner til gården og 3 altaner mod gaden. Torben og Vallentin har med stor dygtighed og engagement i gang med at gennemfører projektet, og deres arbejde kan nu snart nydes af beboerne i AB Sindshvile.

Balco Altaner 16 nye altaner til AB Sindshvile på Frederiksberg.
Balco Altaner 16 nye altaner til AB Sindshvile på Frederiksberg.
Torben og Vallentin
Balco Altaner 16 nye altaner til AB Sindshvile på Frederiksberg.
AB Sindshvile på Frederiksberg

Balco Altaner er stolte af at være med i at udvikle altanerne, så de er tilpasset bygningens udseende og arkitektur.  

Balco Altaner er med til at skabe et ekstra uderum, vil du vide mere om hvordan Balco Altaner kan hjælpe dig med nye altaner? Så kontakt os i dag!


Kontakt Balco Altaner

Kontakt Balco Altaner. Hvis du vælger at samarbejde med os, kan du føle dig tryg gennem hele processen.

Balco – Europas største altanfirma

Drømmer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? I så fald er du langt fra alene. Med en åben eller glasinddækket altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til dit hjem, men også en markant forøgelse af boligens værdi.

En altan åbner dit hjem mod naturen, forlænger udesæsonen og giver sågar støtte til dit humør og helbred. Vælger du en glasinddækket altan kan du mindske støj fra eksempelvis en nærliggende motorvej. Derudover reducerer en glasinddækket altan udgifterne til opvarmning betragteligt, idet solens varme bliver indfanget og udnyttet. Godt for pengepungen – godt for klimaet.

Vi leverer altaner af uhørt høj kvalitet og i et æstetisk design. Kombineret med en stor erfaring og solid økonomi er vi en pålidelig og stabil samarbejdspartner, som sikrer dig en tryg byggeproces.

Balco har kontorer rundt om i Europa: Balco Sverige, Balco Norge, Balco Finland, Balco Tyskland, Balco Storbritannien, Balco Polen og Balco Holland.

Åben altan fra Balco Altaner Denmark
Åben altan fra Balco
Glasinddækket altan fra Balco Altaner Denmark
Glasinddækket altan fra Balco

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Læs mere om vores altaner.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.