Menu

Sprog:

AB Emdrup Søpark i København NV

51 nye altaner til AB Emdrup Søpark i København NV.

Vi er stolte over at kunne dele, at AB Emdrup Søpark på Emdrupvej 56-68, København NV, har valgt Balco Altaner skulle overtage projektet efter an anden leverandør var gået konkurs til at installere 51 nye altaner.

Vores engagerede medarbejder, Rasmus, er på plads for at sikre et perfekt resultat.

Balco Altaner AB Emdrup Søpark i København NV
Balco Altaner AB Emdrup Søpark i København NV
Rasmus er på plads
Balco Altaner AB Emdrup Søpark i København NV
Emdrup Søpark i København NV

Vi ser frem til at levere højkvalitets altaner, der forbedrer både funktionalitet og æstetik hos AB Emdrup Søpark. Tak for jeres tillid til Balco Altaner!


Kontakt Balco Altaner

Kontakt Balco Altaner. Hvis du vælger at samarbejde med os, kan du føle dig tryg gennem hele processen.

Balco – Europas største altanfirma

Drømmer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? I så fald er du langt fra alene. Med en åben eller glasinddækket altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til dit hjem, men også en markant forøgelse af boligens værdi.

En altan åbner dit hjem mod naturen, forlænger udesæsonen og giver sågar støtte til dit humør og helbred. Vælger du en glasinddækket altan kan du mindske støj fra eksempelvis en nærliggende motorvej. Derudover reducerer en glasinddækket altan udgifterne til opvarmning betragteligt, idet solens varme bliver indfanget og udnyttet. Godt for pengepungen – godt for klimaet.

Vi leverer altaner af uhørt høj kvalitet og i et æstetisk design. Kombineret med en stor erfaring og solid økonomi er vi en pålidelig og stabil samarbejdspartner, som sikrer dig en tryg byggeproces.

Balco har kontorer rundt om i Europa: Balco Sverige, Balco Norge, Balco Finland, Balco Tyskland, Balco Storbritannien, Balco Polen og Balco Holland.

Åben altan fra Balco Altaner Denmark
Åben altan fra Balco
Glasinddækket altan fra Balco Altaner Denmark
Glasinddækket altan fra Balco

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Læs mere om vores altaner.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.