Menu

Sprog:

Balco Group køber Riikku Group Oy

Balco Group AB er blevet enige om og har fuldført overtagelsen af alle aktier i Riikku Group Oy, et af Finlands førende selskaber inden for glasinddækkede altaner.

Overtagelsen, den største Balco Group har gennemført til dato, vil blive konsolideret fra 1. januar 2024 og forventes at bidrage positivt til indtjeningen pr. aktie i løbet af hele 2024. Balco Group etablerede en stærk position på det finske balkonmarked gennem overtagelsen og styrkede sit sortiment i segmentet for nye byggerier. Overtagelsen styrker også Balco Groups markedsposition i Norden, hvilket er i overensstemmelse med gruppens langsigtede strategi.

Balco Group har et godt potentiale for at sælge Riikkus produkter på vores andre markeder.

”Overtagelsen af Riikku Group er den største Balco Group har gennemført til dato og styrker vores tilbud i Finland og vores position som markedsledende leverandør af altaner i Norden. Gennem Balco Groups ekspertise inden for renovering ser vi et stort potentiale for at øge Riikkus salg i dette segment. Desuden ser vi et godt potentiale for at sælge Riikkus produkter på vores andre markeder,” siger Camilla Ekdahl, formand og administrerende direktør for Balco Group.

Balco Group køber Riikku Group Oy

Tag venligst et øjeblik til at læse den komplette pressemeddelelse, som er tilgængelig på balcogroup.se.


Kontakt Balco Altaner

Kontakt Balco Altaner. Hvis du vælger at samarbejde med os, kan du føle dig tryg gennem hele processen.

Balco – Europas største altanfirma

Drømmer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? I så fald er du langt fra alene. Med en åben eller glasinddækket altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til dit hjem, men også en markant forøgelse af boligens værdi.

En altan åbner dit hjem mod naturen, forlænger udesæsonen og giver sågar støtte til dit humør og helbred. Vælger du en glasinddækket altan kan du mindske støj fra eksempelvis en nærliggende motorvej. Derudover reducerer en glasinddækket altan udgifterne til opvarmning betragteligt, idet solens varme bliver indfanget og udnyttet. Godt for pengepungen – godt for klimaet.

Vi leverer altaner af uhørt høj kvalitet og i et æstetisk design. Kombineret med en stor erfaring og solid økonomi er vi en pålidelig og stabil samarbejdspartner, som sikrer dig en tryg byggeproces.

Balco har kontorer rundt om i Europa: Balco Sverige, Balco Norge, Balco Finland, Balco Tyskland, Balco Storbritannien, Balco Polen og Balco Holland.

Åben altan fra Balco Altaner Denmark
Åben altan fra Balco
Glasinddækket altan fra Balco Altaner Denmark
Glasinddækket altan fra Balco

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Læs mere om vores altaner.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.