Menu

Sprog:

Balco Group styrker sin position i Finland med strategisk opkøb

Balco Group AB har den 1. marts gennemført et strategisk opkøb af det finske facadevirksomhed Suomen Ohutlevyasennus Oy. Opkøbet styrker og komplementerer Balco Groups tilstedeværelse og kundetilbud på det finske marked.

Suomen Ohutlevyasennus Oy blev grundlagt i 1984 og er en førende aktør inden for totalentreprise med facaderenovering som speciale. Virksomheden, som er baseret i Åbo, arbejder primært inden for renoveringssegmentet, og kunderne består af boligforeninger og byggefirmaer.

Balco Group styrker sin position i Finland med strategisk opkøb
Balco Group styrker sin position i Finland med strategisk opkøb
Balco Group styrker sin position i Finland med strategisk opkøb

Grøn transformation på det finske marked:

”Opkøbet af Suomen Ohutlevyasennus styrker vores position på det finske marked, og understøtter vores mål om at være en førende aktør inden for grøn transformation i Norden. Suomen Ohutlevyasennus og vores andet finske selskab Riikku Group Oy samarbejder allerede i dag i flere renoveringsprojekter, og vi ser gode synergier og vækstmuligheder for de to selskaber,” siger Camilla Ekdahl, administrerende direktør og koncernchef for Balco Group.

Øget service og tilstedeværelse i Finland:

”Vi byder vores nye kolleger velkommen til Balco-koncernen. Deres ekspertise inden for facaderenovering og totalentreprise komplementerer perfekt vores eksisterende tilbud. Dette gør det muligt for os at videreudvikle vores forretningsmodel og få adgang til markedet for renovering af flerfamiliehuse,” siger Joakim Petersen-Dyggve, administrerende direktør i Riikku Group OY.

Gennem opkøbet af Suomen Ohutlevyasennus Oy cementerer Balco Group sin position som en nøgleaktør inden for sektoren for balkon- og facade renoveringer i Norden. Samtidig bidrager man til en bæredygtig fremtid inden for byggebranchen.

Læs mere på balcogroup.se


Kontakt Balco Altaner

Kontakt Balco Altaner. Hvis du vælger at samarbejde med os, kan du føle dig tryg gennem hele processen.

Balco – Europas største altanfirma

Drømmer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? I så fald er du langt fra alene. Med en åben eller glasinddækket altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til dit hjem, men også en markant forøgelse af boligens værdi.

En altan åbner dit hjem mod naturen, forlænger udesæsonen og giver sågar støtte til dit humør og helbred. Vælger du en glasinddækket altan kan du mindske støj fra eksempelvis en nærliggende motorvej. Derudover reducerer en glasinddækket altan udgifterne til opvarmning betragteligt, idet solens varme bliver indfanget og udnyttet. Godt for pengepungen – godt for klimaet.

Vi leverer altaner af uhørt høj kvalitet og i et æstetisk design. Kombineret med en stor erfaring og solid økonomi er vi en pålidelig og stabil samarbejdspartner, som sikrer dig en tryg byggeproces.

Balco har kontorer rundt om i Europa: Balco Sverige, Balco Norge, Balco Finland, Balco Tyskland, Balco Storbritannien, Balco Polen og Balco Holland.

Åben altan fra Balco Altaner Denmark
Åben altan fra Balco
Glasinddækket altan fra Balco Altaner Denmark
Glasinddækket altan fra Balco

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Læs mere om vores altaner.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.