Menu

Sprog:

Tips til din altan

Snart er foråret og varmen her. Hos Balco deler vi vores bedste tips til din altan. 

Sæt kulør på din altan, og bland forskellige teksturer.

Sæt kulør på altanen med mønstrede og farverige krukker, stolehynder og tæpper – så får du en dejlig og indbydende oase, du kan nyde. Vælg gerne detaljer med forskellige teksturer for at skabe fornyelse uden at skulle udskifte alt interiør på altanen. Et godt tip er at finde nogle farverige glas, kopper og asietter, der gør kaffepausen på altanen ekstra dejlig.

Balco altaner altan svalegang og glasinddækkede altaner Tips til din altan
Hos Balco deler vi vores bedste tips til din altan

Tips til din altan – Skab en grøn oase på altanen

En anden effektiv måde til at kvikke altanen op er at stille forskellige slags planter. Bland grønne og farverige planter for at skabe spændende kontraster. Hvis du har en større altan, kan du bruge større krukker til at dyrke både blomster og krydderurter (glem ikke at beskytte bunden, så gulvet eller altantæppet ikke bliver ødelagt). Har du en mindre altan? Så udnyt højden i stedet. Stak æblekasser i højden, så du kan anbringe planter både i og oven på kassen for at skabe vegetation i forskellige niveauer på altanen. Et andet tip er af anskaffe en blomstertrappe eller blomsteropstilling med plads til flere krukker. Har du børn eller husdyr? Så undlad at lave en for høj indretning, som de kan klatre på.

Det første skridt kan være at bede personalet i havecentret om råd vedrørende planterne. Er det en åben altan, hvor planterne skal kunne tåle lidt frost om foråret, eller en glasinddækket altan, hvor det kan blive varmt i solen i sommermånederne?

Lys altanen op om aftenen

Den danske sommer byder på lyse sommeraftener, som giver nogle dejlige stunder på altanen. Med nogle lyskilder skaber du en hyggelig stemning. Balco kan særligt godt lide solcellelamper, fordi de er bedre for miljøet og elregningen. Et andet plus er, at disse lamper ikke udgør så stor en brandfare som levende lys. Hvis du har en åben altan, kan du bruge en lyskæde, som nemt kan vikles omkring altanens rækværk.

I dag findes der et stort udvalg af god solcellebelysning i de fleste større butikker og indkøbscentre til en rimelig pris. Tag en runde i belysningsafdelingen, næste gang du handler, og kig på sortimentet.

Hos Balco ønsker vi dig et dejligt forår og en skøn sommer på altanen.


Kontakt os

Kontakt Balco Altaner. Hvis du vælger at samarbejde med os, kan du føle dig tryg gennem hele processen.

Balco – Europas største altanfirma

Drømmer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? I så fald er du langt fra alene. Med en åben eller glasinddækket altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til dit hjem, men også en markant forøgelse af boligens værdi.

En altan åbner dit hjem mod naturen, forlænger udesæsonen og giver sågar støtte til dit humør og helbred. Vælger du en glasinddækket altan kan du mindske støj fra eksempelvis en nærliggende motorvej. Derudover reducerer en glasinddækket altan udgifterne til opvarmning betragteligt, idet solens varme bliver indfanget og udnyttet. Godt for pengepungen – godt for klimaet.

Vi leverer altaner af uhørt høj kvalitet og i et æstetisk design. Kombineret med en lang erfaring og solid økonomi er vi en pålidelig og stabil samarbejdspartner, som sikrer dig en tryg byggeproces.

Balco har kontorer rundt om i Europa: Balco Sverige, Balco Norge, Balco Finland, Balco Tyskland, Balco Storbritannien, Balco Polen og Balco Holland.

Balco Altaner Denmark - Tips til din altan
Åben altan fra Balco
Balco Altaner ger tips til din altan
Glasinddækket altan fra Balco

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Læs mere om vores altaner.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.