Menu

Sprog:

Vi støtter det svenske prostatacancerforbund ”Mustaschkampen”

Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget!

Vi støtter det svenske prostatacancerforbund ”Mustaschkampen”.

Hver dag, hver måned, hvert år bliver tusindvis af mænd diagnosticeret med prostatakræft. En af de mest almindelige kræftsygdomme. Det svenske prostatacancerforbund organiserer ”Mustaschkampen”, som er en af mange organisationer med missionen at besejre prostatacancer og skabe bevidstheden om mænds helbredsproblemer i løbet af november. Der er brug for flere penge til at støtte forskning og udvikling og for at opnå en bedre behandling af prostatakræft.

Vi støtter, det kan du også!

Read more and support here


Kontakt os

Kontakt Balco Altaner. Hvis du vælger at samarbejde med os, kan du føle dig tryg gennem hele processen.

Balco – Europas største altanfirma

Drømmer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? I så fald er du langt fra alene. Med en åben eller glasinddækket altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til dit hjem, men også en markant forøgelse af boligens værdi.

En altan åbner dit hjem mod naturen, forlænger udesæsonen og giver sågar støtte til dit humør og helbred. Vælger du en glasinddækket altan kan du mindske støj fra eksempelvis en nærliggende motorvej. Derudover reducerer en glasinddækket altan udgifterne til opvarmning betragteligt, idet solens varme bliver indfanget og udnyttet. Godt for pengepungen – godt for klimaet.

Vi leverer altaner af uhørt høj kvalitet og i et æstetisk design. Kombineret med en stor erfaring og solid økonomi er vi en pålidelig og stabil samarbejdspartner, som sikrer dig en tryg byggeproces.

Balco har kontorer rundt om i Europa: Balco Sverige, Balco Norge, Balco Finland, Balco Tyskland, Balco Storbritannien, Balco Polen og Balco Holland.

Balco Altaner Denmark stötter Mustaschkampen
Åben altan fra Balco
Balco Altaner Denmark stötter Mustaschkampen
Glasinddækket altan fra Balco

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Læs mere om vores altaner.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.