Menu

Sprog:

Reduceret brug af aluminium afgørende for miljøet

De livscyklusanalyser (LCA), der blev foretaget sammen med konsulentfirmaet Tyréns i 2019 og 2020, viste, at virksomhedens største negative klimapåvirkning ligger i forbruget af aluminium. Da aluminium er en central bestanddel af Balco ABs produktløsninger, kan et reduceret forbrug altså have stor indflydelse på virksomhedens klimapåvirkning.

Denne indsigt førte til omfattende arbejde, der allerede nu har givet resultater i form af flere tiltag, siger Balco AB’s administrerende direktør, Camilla Ekdahl.

– Fra årsskiftet er Balco AB gået over til Hydro REDUXA, som er en aluminium producent med vedvarende energikilder og med en ny energireducerende produktionsteknik. Produktionsmetoden betyder en reduktion af CO2-emissionerne med 50 % i forhold til den tidligere fremstillingsproces.

Også på produktsiden har livscyklusanalyserne inspireret til nytænkning.

– Som en konsekvens af både designændring og bæredygtighedstænkning har Balco AB udviklet et helt nyt altan vindue – TwinView – hvor det er lykkedes os at erstatte dele af aluminiumsprofilerne med glas, hvilket reducerer vinduets aluminiumsforbrug med hele 12 procent. Det første projekt med TwinView blev leveret i 1. kvartal 2021.

Camilla Ekdahl Balco Altaner

Gennem det seneste års tiltag er vores grønne profil blevet styrket, men arbejdet med at reducere vores klimapåvirkning yderligere fortsætter naturligvis, siger Camilla Ekdahl, CEO Balco AB.


Kontakt os

Kontakt Balco Altaner. Hvis du vælger at samarbejde med os, kan du føle dig tryg gennem hele processen.

Balco – Europas største altanfirma

Drømmer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? I så fald er du langt fra alene. Med en åben eller glasinddækket altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til dit hjem, men også en markant forøgelse af boligens værdi.

En altan åbner dit hjem mod naturen, forlænger udesæsonen og giver sågar støtte til dit humør og helbred. Vælger du en glasinddækket altan kan du mindske støj fra eksempelvis en nærliggende motorvej. Derudover reducerer en glasinddækket altan udgifterne til opvarmning betragteligt, idet solens varme bliver indfanget og udnyttet. Godt for pengepungen – godt for klimaet.

Vi leverer altaner af uhørt høj kvalitet og i et æstetisk design. Kombineret med en lang erfaring og solid økonomi er vi en pålidelig og stabil samarbejdspartner, som sikrer dig en tryg byggeproces.

Balco har kontorer rundt om i Europa: Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Storbritannien, Polen og Holland.

Balco Altaner Denmark - Reduceret brug af aluminium
Åben altan fra Balco
Balco Altaner Reduceret brug af aluminium
Glasinddækket altan fra Balco

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Læs mere om vores altaner.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.