Menu

Sprog:

Mød os på messen Boligforeningernes Dag!

Lørdag den 30. april kan du møde Balco Altaners personale på Boligforeningernes Dag, som afholdes i Forum København.

Det er næppe en tilfældighed, at ”altan” er et af de mest populære søgeord, når folk leder efter et nyt hjem. Udover en øget livskvalitet for beboerne øger det også ejendommens værdi og gør lejlighederne attraktive. En altan er altid en god investering, siger Johan Söderling, adm. direktør på Balco Altaner A/S.

Boligforeningernes Dag – Danmarks første fagmesse

Balco Altaner er en af ​​udstillerne på Danmarks første fagmesse kun for andels- og ejerboligforeninger og almene boligforeninger. Kom og snak altaner med os og tag del af vores viden, og hvordan vi kan hjælpe dig og din boligforening.

På hovedscenen er den berømte skuespiller Peter Mygind konferencier og moderator. Arkitekten og bybonden Mads Boserup Lauritsen, der driver virksomheden TagTomat på Nørrebro, er konferencier på Torvescenen.

Læs mere om messen her: https://www.bfdag.dk/

Velkommen.


Kontakt os

Kontakt Balco Altaner. Hvis du vælger at samarbejde med os, kan du føle dig tryg gennem hele processen.

Balco – Europas største altanfirma

Drømmer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? I så fald er du langt fra alene. Med en åben eller glasinddækket altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til dit hjem, men også en markant forøgelse af boligens værdi.

En altan åbner dit hjem mod naturen, forlænger udesæsonen og giver sågar støtte til dit humør og helbred. Vælger du en glasinddækket altan kan du mindske støj fra eksempelvis en nærliggende motorvej. Derudover reducerer en glasinddækket altan udgifterne til opvarmning betragteligt, idet solens varme bliver indfanget og udnyttet. Godt for pengepungen – godt for klimaet.

Vi leverer altaner af uhørt høj kvalitet og i et æstetisk design. Kombineret med en lang erfaring og solid økonomi er vi en pålidelig og stabil samarbejdspartner, som sikrer dig en tryg byggeproces.

Balco Altaner Denmark
Åben altan fra Balco
Glasinddækket altan fra Balco

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Læs mere om vores altaner.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.