Menu

Sprog:

Glædelig jul og et vidunderligt nytår!

I denne fortryllende juletid, hvor sneen langsomt dækker jorden, og stjernerne tindrer på nattehimlen, sender vi fra Balco Altaner vores varmeste hilsner til dig og din familie.

På altanen kan Julemanden sidde og nyde roen, omfavnet af julemagiens tryllebindende atmosfære. Altanen fra Balco Altaner giver ikke kun en godkendt plads til betragtning af den glitrende vinterpragt, men også en sikker og tryg oase.

Må julefreden og varmen sprede sig til dit hjem og din altan. Lad kærlighed og glæde fylde dit hjerte, og må det kommende år bringe håb og nye muligheder.

Glædelig jul og et vidunderligt nytår!


Kontakt os

Kontakt Balco Altaner. Hvis du vælger at samarbejde med os, kan du føle dig tryg gennem hele processen.

Balco – Europas største altanfirma

Drømmer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? I så fald er du langt fra alene. Med en åben eller glasinddækket altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til dit hjem, men også en markant forøgelse af boligens værdi.

En altan åbner dit hjem mod naturen, forlænger udesæsonen og giver sågar støtte til dit humør og helbred. Vælger du en glasinddækket altan kan du mindske støj fra eksempelvis en nærliggende motorvej. Derudover reducerer en glasinddækket altan udgifterne til opvarmning betragteligt, idet solens varme bliver indfanget og udnyttet. Godt for pengepungen – godt for klimaet.

Vi leverer altaner af uhørt høj kvalitet og i et æstetisk design. Kombineret med en stor erfaring og solid økonomi er vi en pålidelig og stabil samarbejdspartner, som sikrer dig en tryg byggeproces.

Balco har kontorer rundt om i Europa: Balco Sverige, Balco Norge, Balco Finland, Balco Tyskland, Balco Storbritannien, Balco Polen og Balco Holland.

Balco Altaner Denmark
Åben altan fra Balco
Balco Altaner - Glaædelig jul
Glasinddækket altan fra Balco

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Læs mere om vores altaner.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.