Menu

Sprog:

En Balco altan giver facaden liv.

Hvert altanprojekt er unikt, og med Balco’s brede produktudbud finder vi altid en løsning, der passer jer. Nu har vi et opdateret produktkatalog for glasinddækningssystemer som giver facaden liv – se det nye katalog her.

Altan giver facaden liv

Glasinddækkede altaner kan gøre underværker, selv for de mest triste facader. Det har vi efterhånden mange beviser på.

Vores unikke altanløsning er en investering, der forøger boligens værdi og gør boligmiljøet mere attraktivt. For beboerne er det primært indendørs, at der bliver skabt nye muligheder. Det skyldes, at altanen giver hjemmet et ekstra rum og dermed en ny dimension.


Kontakt os

Kontakt Balco Altaner. Hvis du vælger at samarbejde med os, kan du føle dig tryg gennem hele processen.

Balco – Europas største altanfirma

Drømmer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? I så fald er du langt fra alene. Med en åben eller glasinddækket altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til dit hjem, men også en markant forøgelse af boligens værdi.

En altan åbner dit hjem mod naturen, forlænger udesæsonen og giver sågar støtte til dit humør og helbred. Vælger du en glasinddækket altan kan du mindske støj fra eksempelvis en nærliggende motorvej. Derudover reducerer en glasinddækket altan udgifterne til opvarmning betragteligt, idet solens varme bliver indfanget og udnyttet. Godt for pengepungen – godt for klimaet.

Vi leverer altaner af uhørt høj kvalitet og i et æstetisk design. Kombineret med en lang erfaring og solid økonomi er vi en pålidelig og stabil samarbejdspartner, som sikrer dig en tryg byggeproces.

Balco har kontorer rundt om i Europa: Balco Sverige, Balco Norge, Balco Finland, Balco Tyskland, Balco Storbritannien, Balco Polen og Balco Holland.

Balco Altaner Denmark
Åben altan fra Balco
Glasinddækket altan fra Balco

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Læs mere om vores altaner.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.