Menu

Sprog:

#connect2earth med Balco Altaner

Sluk lyset! På lørdag mellem 20:30-21:30 lokal tid lukker Balco vores hjemmeside ned for at deltage i verdens største miljømanifestation – Earth Hour.

Earth hour er det første skridt mod at gøre naturen til noget. Vi er generationen, der ved, at den måde, vi lever på, ødelægger vores planet, og vi kan gøre noget ved det sammen. Earth Hour 2019 handler om at skabe massebevidsthed om, hvorfor naturen er vigtig – vi er afhængige af naturen og kan ikke overleve uden den. At slukke lyset i en time viser verden, at mennesker verden over faktisk bekymrer sig, og at vi er med til at skabe en grønnere fremtid.

#connect2earth


Kontakt os

Kontakt Balco Altaner. Hvis du vælger at samarbejde med os, kan du føle dig tryg gennem hele processen.

Balco – Europas største altanfirma

Drømmer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? I så fald er du langt fra alene. Med en åben eller glasinddækket altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til dit hjem, men også en markant forøgelse af boligens værdi.

En altan åbner dit hjem mod naturen, forlænger udesæsonen og giver sågar støtte til dit humør og helbred. Vælger du en glasinddækket altan kan du mindske støj fra eksempelvis en nærliggende motorvej. Derudover reducerer en glasinddækket altan udgifterne til opvarmning betragteligt, idet solens varme bliver indfanget og udnyttet. Godt for pengepungen – godt for klimaet.

Vi leverer altaner af uhørt høj kvalitet og i et æstetisk design. Kombineret med en stor erfaring og solid økonomi er vi en pålidelig og stabil samarbejdspartner, som sikrer dig en tryg byggeproces.

Balco har kontorer rundt om i Europa: Balco Sverige, Balco Norge, Balco Finland, Balco Tyskland, Balco Storbritannien, Balco Polen og Balco Holland.

Balco Altaner Denmark
Åben altan fra Balco
Glasinddækket altan fra Balco

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Læs mere om vores altaner.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.