Menu

Sprog:

Camilla Ekdahl er blevet udnævnt til adm. direktør og koncernchef for Balco Group AB 

Bestyrelsen har udnævnt Camilla Ekdahl til adm. direktør og koncernchef for Balco Group AB. 

”Vi har gjort et grundigt stykke arbejde i rekrutteringsprocessen med mange kvalificerede kandidater i en dyb og bred proces, der har involveret både eksterne og interne kandidater. Camilla opfylder alle vores krav og har i sin nuværende rolle også vist, hvilken kapacitet hun har. Bestyrelsen er overbevist om, at hun er den rette person til at fortsætte implementeringen af Balcos strategi til næste niveau af lønsom vækst og udvikling. Hendes kendskab til virksomhederne kombineret med hendes meget værdsatte evne til at lede og skabe teams på en engageret måde betyder, at hun er helt rigtig til stillingen. Jeg ser meget frem til at fortsætte samarbejdet med Camilla,”siger Ingalill Berglund, bestyrelsesformand i Balco Group.”

I godt tre år har Camilla været vicedirektør i koncernen og adm. direktør for koncernens største virksomhed, Balco AB. Siden 1. september 2022 har hun været konstitueret koncernchef.

”Jeg er meget glad og stolt over tilliden. Balco Group er en meget spændende og interessant virksomhed, der altid er på forkant, når det handler om at finde innovative løsninger og hjælpe kunderne til et bedre bomiljø. Jeg ser frem til at arbejde sammen med vores kyndige ledelsesteam og medarbejdere om at fortsætte med at udvikle virksomheden og søsætte vores planer,” siger Camilla Ekdahl, adm. direktør og koncernchef for Balco Group.

For yderligere information, kontakt venligst:

Ingalill Berglund, bestyrelsesformand, +46 073-026 19 16, ingalill.berglund@forsail.nu
Camilla Ekdahl, adm. direktør og koncernchef, +46 070-606 30 32, camilla.ekdahl@balco.se


Kontakt os

Kontakt Balco Altaner. Hvis du vælger at samarbejde med os, kan du føle dig tryg gennem hele processen.

Balco – Europas største altanfirma

Drømmer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? I så fald er du langt fra alene. Med en åben eller glasinddækket altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til dit hjem, men også en markant forøgelse af boligens værdi.

En altan åbner dit hjem mod naturen, forlænger udesæsonen og giver sågar støtte til dit humør og helbred. Vælger du en glasinddækket altan kan du mindske støj fra eksempelvis en nærliggende motorvej. Derudover reducerer en glasinddækket altan udgifterne til opvarmning betragteligt, idet solens varme bliver indfanget og udnyttet. Godt for pengepungen – godt for klimaet.

Vi leverer altaner af uhørt høj kvalitet og i et æstetisk design. Kombineret med en stor erfaring og solid økonomi er vi en pålidelig og stabil samarbejdspartner, som sikrer dig en tryg byggeproces.

Balco har kontorer rundt om i Europa: Balco Sverige, Balco Norge, Balco Finland, Balco Tyskland, Balco Storbritannien, Balco Polen og Balco Holland.

Balco Altaner Denmark
Åben altan fra Balco
Glasinddækket altan fra Balco

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Læs mere om vores altaner.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.