Menu

Sprog

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

Balco Kontech Altaner får ny administrerende direktør

Charlotte Brunberg Lauritsen har valgt at søge nye udfordringer, og bliver erstattet af en gammel bekendt af Balco Kontech, nemlig Johan Söderling.

Først og fremmest vil vi gerne takke Charlotte for det store arbejde og den kæmpe indsats, hun har ydet for Balco Kontech gennem årene. Både som direktør i Kontech inden opkøbet af Balco, men også i perioden med integrationen af de to selskaber, til en overdragelse med en ordrebog der strækker sig langt ind i fremtiden. Charlotte har været med til at samle og fokusere Balco Kontech – og ikke mindst indsatsen omkring en integration af Balco Kontech til det vi kender i dag, som en del af Europas førende og største leverandør af innovative og komplette altanløsninger.

Den nye direktør Johan Söderling er fundet i egne rækker, da han i over 20 år har arbejdet i Balco. Senest igennem sin stilling som direktør og salgsansvarlig for Balco i Danmark. I rollen som administrerende direktør for Balco Kontech kan vi trække på Johans mange års erfaring i moderselskabet, og hans skærpede fokus på salget af de gode og flotte løsninger, som vi leverer til vores kunder. Den fulde integration af Balco og Kontech er dermed også realiseret. Det betyder, at alle medarbejdere nu sidder under samme tag i nyrenoverede lokaler på Hammerholmen, hvor et nyt flot showroom med både åbne- og glaslukkede altaner også er på vej – et samlet Balco Kontech, der vil give mange nye muligheder i et marked i vækst.

 

For yderligere oplysninger kontakt Direktør Johan Söderling på js@balco.dk eller på 2814 1350