Menu

Sprog:

Balco investerer i solpaneler.

Balco udvider sit hovedkontor i Växjö. Som en del af udvidelsen vil Öman-koncernen installere solpaneler på et nyt tag. Ved fuld drift forventes solcelleanlægget at producere ca. 38.000 kWh om året.

Solpaneler – et af mange målrettede initiativer

Dette er endnu et skridt i Balcos bestræbelser på at øge bæredygtigheden og et af mange målrettede initiativer, der nu lønner sig i form af en bedre ESG-risikovurdering.

I Sustainalytics seneste vurdering af virksomheden havde Balco forbedret sin ESG-risikovurdering fra 28,6 til 20,8. Målet for 2022 er at falde til under 20 og dermed nå ESG-risikovurderingen ”Lav”.


Kontakt os

Kontakt Balco Altaner. Hvis du vælger at samarbejde med os, kan du føle dig tryg gennem hele processen.

Balco – Europas største altanfirma

Drømmer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? I så fald er du langt fra alene. Med en åben eller glasinddækket altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til dit hjem, men også en markant forøgelse af boligens værdi.

En altan åbner dit hjem mod naturen, forlænger udesæsonen og giver sågar støtte til dit humør og helbred. Vælger du en glasinddækket altan kan du mindske støj fra eksempelvis en nærliggende motorvej. Derudover reducerer en glasinddækket altan udgifterne til opvarmning betragteligt, idet solens varme bliver indfanget og udnyttet. Godt for pengepungen – godt for klimaet.

Vi leverer altaner af uhørt høj kvalitet og i et æstetisk design. Kombineret med en lang erfaring og solid økonomi er vi en pålidelig og stabil samarbejdspartner, som sikrer dig en tryg byggeproces.

Balco har kontorer rundt om i Europa: Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Storbritannien, Polen og Holland.

Balco Altaner Denmark
Åben altan fra Balco
Glasinddækket altan fra Balco

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Læs mere om vores altaner.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.