Menu

Sprog:

Balco hjælper kunderne med at forbedre energieffektiviteten

Balco er gået et skridt videre og har ansat en energistrateg, så virksomheden kan hjælpe kunderne med bæredygtighedsspørgsmål. Nisse Larsson, der tiltræder den nye stilling, skal hovedsageligt arbejde med energisparetiltag i kundernes ejendomme.

Ansættelsen af en energistrateg

Balco er en af Europas førende producenter af glasinddækkede og åbne altaner. Der er sket meget, siden virksomheden blev grundlagt i 1987. I dag opererer vi i otte lande og har over 500 ansatte. Vores primære kunder er lejerforeninger, udlejningsejendomme og byggeentreprenører. Nu vokser vores forretning yderligere med ansættelsen af en energistrateg, hvilket er en helt ny rolle hos Balco. 

Energieffektiviteten

Nisse Larsson skal lede det strategiske energiarbejde – og skabe et samlet overblik over kundens ejendom og dens energibehov. Han skal hjælpe kunderne med at forbedre energieffektiviteten og følge op på resultaterne. Nisse har stor erfaring på området og har med succes arbejdet med energioptimering i adskillige ejendomme i hele Sverige.

Hjælpe Balcos kunder med at blive mere klimasmarte

”Balco tilbyder kunden en omfattende løsning og tager sig af hele projektet,” siger Nisse. Vores udgangspunkt er ejendommens vedligeholdelsesplan, idet vi gennemgår ejendommens behov og muligheder. De områder, vi arbejder med, har traditionelt været altaner og facader, men nu tilføjer vi andre ting som solceller og ventilationsoptimering. Vi kan også hjælpe med målinger i form af individuel måling og afregning, hvilket indebærer, at vi måler forbruget af varmt vand og el på lejlighedsniveau. 

”Jeg glæder mig rigtig meget til at hjælpe Balcos kunder med at blive mere klimasmarte,” siger Nisse, energistrateg hos Balco.


Kontakt os

Kontakt Balco Altaner. Hvis du vælger at samarbejde med os, kan du føle dig tryg gennem hele processen.

Balco – Europas største altanfirma

Drømmer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? I så fald er du langt fra alene. Med en åben eller glasinddækket altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til dit hjem, men også en markant forøgelse af boligens værdi.

En altan åbner dit hjem mod naturen, forlænger udesæsonen og giver sågar støtte til dit humør og helbred. Vælger du en glasinddækket altan kan du mindske støj fra eksempelvis en nærliggende motorvej. Derudover reducerer en glasinddækket altan udgifterne til opvarmning betragteligt, idet solens varme bliver indfanget og udnyttet. Godt for pengepungen – godt for klimaet.

Vi leverer altaner af uhørt høj kvalitet og i et æstetisk design. Kombineret med en lang erfaring og solid økonomi er vi en pålidelig og stabil samarbejdspartner, som sikrer dig en tryg byggeproces.

Balco har kontorer rundt om i Europa: Balco Sverige, Balco Norge, Balco Finland, Balco Tyskland, Balco Storbritannien, Balco Polen og Balco Holland.

Balco Altaner Denmark
Åben altan fra Balco
Balco hjælper kunderne med at forbedre energieffektiviteten

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Læs mere om vores altaner.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.