Menu

Sprog:

Balco Altaner kunne levere den bedste løsning til foreningen.

AB Lyshøjgård stod over for udfordringer med deres ældre betonaltaner i en længere periode. Den eksisterende konstruktion var slidt, og der var en presserende nødvendighed for renovering for at undgå risikoen for nedstyrtningsfare.

I stedet for at investere i renovering af de aldrende betondæk, som viste sig ikke at være økonomisk bæredygtigt, besluttede man sig for at undersøge muligheden for at skifte dem ud med helt nye altaner.

Efter møder med flere entreprenører valgte man, at Balco Altaner kunne levere den bedste løsning til foreningen. Fokus lå ikke kun på at installere nye altaner med lang levetid, men også på at skabe et nyt og moderne udseende for ejendommen.

AB Lyshøjgård i København. Balco Altaner
AB Lyshøjgård i København
AB Lyshøjgård i København. Balco Altaner
Byggeprocessen har været hurtigere end lovet

Balco Altaner fungerede som en værdifuld samarbejdspartner for foreningen i den lange og delvist komplekse proces, der omfattede alt fra tekniske undersøgelser til at indhente byggetilladelse fra kommunen.

Monteringen af de nye altaner forløb bedre end forventet, og Balco Altaner fuldførte projektet flere måneder før den oprindelige tidsplan. Bygherren benyttede også lejligheden til at bestille reparationsarbejde på de eksisterende facader, hvilket blev mere omkostningseffektivt på grund af allerede etableret byggeplads og tilgængelige maskiner.

Michael Poulsen spørger Stig Bruun fra boligforeningen AB Lyshøjgård om altanforløbet, fra start til mål.

Kontakt Balco Altaner

Kontakt Balco Altaner. Hvis du vælger at samarbejde med os, kan du føle dig tryg gennem hele processen.

Balco – Europas største altanfirma

Drømmer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? I så fald er du langt fra alene. Med en åben eller glasinddækket altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til dit hjem, men også en markant forøgelse af boligens værdi.

En altan åbner dit hjem mod naturen, forlænger udesæsonen og giver sågar støtte til dit humør og helbred. Vælger du en glasinddækket altan kan du mindske støj fra eksempelvis en nærliggende motorvej. Derudover reducerer en glasinddækket altan udgifterne til opvarmning betragteligt, idet solens varme bliver indfanget og udnyttet. Godt for pengepungen – godt for klimaet.

Vi leverer altaner af uhørt høj kvalitet og i et æstetisk design. Kombineret med en stor erfaring og solid økonomi er vi en pålidelig og stabil samarbejdspartner, som sikrer dig en tryg byggeproces.

Balco har kontorer rundt om i Europa: Balco Sverige, Balco Norge, Balco Finland, Balco Tyskland, Balco Storbritannien, Balco Polen og Balco Holland.

Balco Altaner Denmark
Åben altan fra Balco Altaner
Balco Altaner Denmark
Glasinddækket altan fra Balco

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Læs mere om vores altaner.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.