Menu

Sprog:

Andelsboligdag – København 2024

Mød Balco Altaner på Andelsboligdag – København 2024

På ABF’s andelsboligdag den 3. februar i København sætter ABF spot på blinde vinkler og myter om, hvad andelshavere må og ikke må. Regler har ABF’s jurister nemlig rigtig godt styr på med snart 50 års erfaring som andelsboligsektorens eneste reelle interesseorganisation. 

Og så skal du naturligvis ikke snydes for lidt insiderinfo om en ny højesteretsdom, som alle i branchen taler om. Hvem har ansvaret og skal have styr på forsikringerne, når andelshavere eller professionelle håndværkere renoverer deres boliger, piller ved ejendommens faste installationer – og det går galt? Det spørgsmål har Højesteret taget stilling til. 

Læs mere om messen her.

Velkommen.


Kontakt Balco Altaner

Kontakt Balco Altaner. Hvis du vælger at samarbejde med os, kan du føle dig tryg gennem hele processen.

Balco – Europas største altanfirma

Drømmer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? I så fald er du langt fra alene. Med en åben eller glasinddækket altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til dit hjem, men også en markant forøgelse af boligens værdi.

En altan åbner dit hjem mod naturen, forlænger udesæsonen og giver sågar støtte til dit humør og helbred. Vælger du en glasinddækket altan kan du mindske støj fra eksempelvis en nærliggende motorvej. Derudover reducerer en glasinddækket altan udgifterne til opvarmning betragteligt, idet solens varme bliver indfanget og udnyttet. Godt for pengepungen – godt for klimaet.

Vi leverer altaner af uhørt høj kvalitet og i et æstetisk design. Kombineret med en stor erfaring og solid økonomi er vi en pålidelig og stabil samarbejdspartner, som sikrer dig en tryg byggeproces.

Balco har kontorer rundt om i Europa: Balco Sverige, Balco Norge, Balco Finland, Balco Tyskland, Balco Storbritannien, Balco Polen og Balco Holland.

Balco Altaner Denmark
Åben altan fra Balco Altaner
Balco Altaner Denmark
Glasinddækket altan fra Balco Altaner

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Læs mere om vores altaner.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.