Menu

Sprog:

Altaner – Øverst på boligkøbernes ønskeseddel

Nogle ord går igen og igen, når danskerne søger efter deres fremtidige bolig. Det viser en gennemgang af de mest anvendte søgeord på Boligsiden.dk. Men hvad er det egentlig, som står øverst på boligkøbernes ønskeseddel, når de går i gang med at søge ny bolig?

Boligsiden har opgjort de mest benyttede søgeord hver måned i de sidste tre år. Og der er ingen tvivl om, at det er søgeordet “altan”, der indtager den absolutte førsteplads. Det er siden marts 2016 blevet indtastet i Boligsidens søgefelt over 37.000 gange.

Kasper Fredløv Sonberg, boligøkonom hos Boligsiden.dk, mener at dette skyldes folks ønske om at være i stand til at komme udenfor og få frisk luft, hvis man for eksempel bor i en lejlighed.

øverst på boligkøbernes ønskeseddel

Med Balco Altaners smarte produkter opnår du dette! En perfekt oase, der kan bruges store dele af året. Med det rigtige valg af materialer, farver og muligheder tilføjer altanen en ekstra dimension til dit hjem og bliver også en vigtig del af arkitekturen i hele bygningen.

Vil du vide mere om vores altaner? Du er velkommen til at kontakte nogen af ​​vores sælger her.


Kontakt os

Kontakt Balco Altaner. Hvis du vælger at samarbejde med os, kan du føle dig tryg gennem hele processen.

Balco – Europas største altanfirma

Drømmer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? I så fald er du langt fra alene. Med en åben eller glasinddækket altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til dit hjem, men også en markant forøgelse af boligens værdi.

En altan åbner dit hjem mod naturen, forlænger udesæsonen og giver sågar støtte til dit humør og helbred. Vælger du en glasinddækket altan kan du mindske støj fra eksempelvis en nærliggende motorvej. Derudover reducerer en glasinddækket altan udgifterne til opvarmning betragteligt, idet solens varme bliver indfanget og udnyttet. Godt for pengepungen – godt for klimaet.

Vi leverer altaner af uhørt høj kvalitet og i et æstetisk design. Kombineret med en lang erfaring og solid økonomi er vi en pålidelig og stabil samarbejdspartner, som sikrer dig en tryg byggeproces.

Balco har kontorer rundt om i Europa: Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Storbritannien, Polen og Holland.

Balco Altaner Denmark
Åben altan fra Balco
Altaner -  Øverst på boligkøbernes ønskeseddel
Glasinddækket altan fra Balco

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Læs mere om vores altaner.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.