Tryg og stabil samarbejdspartner gennem hele byggeprocessen

Med Balco Altaner får du en tryg og stabil samarbejdspartner gennem hele byggeprocessen – fra de første indledende spørgsmål frem til aflevering

Kan man nogensinde få for meget plads? En altan giver dig og din familie et ekstra rum, som I kan bruge til lige præcis det, I har lyst til. Men ikke nok med det, en altan gør også underværker for triste husfacader. Vores altanløsninger er en investering, der er med til at understrege bygningens karakter, samtidigt med at boligmiljøet bliver tryggere og mere attraktivt.

Det er svært at forestille sig en pænere investering.

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Kontakt os for mere information.

Rådgivning, præsentation og visualisering

Overvejer I at få altaner i ejendommen, er det nemmeste at tage Balco Altaner med på råd så hurtigt i processen som muligt. Vores dygtige konsulenter kommer forbi til et indledende møde, hvor vi snakker om jeres ønser til altanen og muligherne i forhold til størrelse, udseende osv.

Når forventningerne er afstemt, udarbejder vi et grundigt tilbud på altanprojektet. Hvis I ønsker, kan der arrangeres et beboermøde, hvor vi gennemgår projektet sammen med jer og svarer på eventuelle spørgsmål. Balco Altaner tilbyder også i nogen tilfælde en fremvisning, hvor alle beboere er velkomne til at se og prøve den tiltænkte løsning.

Totalentreprise

Konstruktion og design

I projekteringsfasen ordner vi alt det praktiske i forbindelse med opmålinger, beregninger og indhentning af tilladelser. Allerførst foretager vi en række grundige opmålinger af ejendommen, som danner grundlag for de tegninger og beregninger, der skal indleveres til kommunen. Når kommunen har de nødvendige informationer, kan processen omkring byggetilladelsen gå i gang.

Vi arbejder naturligvis så hurtigt vi kan, men behandlingstiden i forbindelse med byggetilladelsen afhænger af den enkelte kommune. Vi er hele tiden i dialog med den gældende kommune for at sikre, at processen forløber så smertefrit som muligt.

Produktion

Når den endelige byggetilladelse er i hus, kan produktionen gå i gang. Vi specialproducerer de enkelte elementer til hvert projekt, og det hele foregår i vores egne moderne og effektive produktionsfaciliteter. Vores produktionsproces er certificeret i henhold til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 3834-2, hvilket gør Balco Altaner unik i branchen. Det betyder, at vi har et højt kvalitetsniveau gennem hele produktionen, og at vi tager os meget af miljøet. Derudover investerer vi kontinuerligt i maskiner og ekspertise for at sikre vores høje kvalitet og leveringssikkerhed.

Levering og montering

Endelig til det sjove: monteringen af den færdige altan. Det meste af monteringen foregår fra en stor platformslift, der kører op langs facaden. Den vil kun stå ud for hver lejlighed i en kortere periode, mens den enkelte altan monteres. Beboerne får selvfølgelig information om, hvornår arbejdet skal udføres. Der har sandsynligvis også været et par byggemøder. Sammen har vi også gennemgået alle detaljer og lavet en detaljeret tidsplan.

Montage af altanerne udføres af specialiserede montører. Vi gør selvfølgelig vores bedste for at fyde og genere så lidt som muligt i byggeperioden. Normalt placerer vi to containere, hvor vi holder til med vores udstyr.

Besigtigelse og tilfredse kunder

Inden den nye altan kan tages i brug, skal der besigtes. Det gør vi for at sikre, at den lever op til gældende love, og at kvalitet og sikkerhed er i top. Vi giver dig også gode råd til, hvordan du kan vedligeholde din altan, så du kan have glæde af i mange år.

Nu er der bare tilbage at tage hul på altanlivet og yde udsigten til de gode udendørsstunder, der venter.

Vil du vide mere?

Indtast navn, telefonnummer og e-mail – så kontakter vi dig.

    Jeg har læst og er enig Balcos Integrity Policy