Menu

Sprog:

Indglasset altan gav beboerne i Ejboparken øget trivsel

En glasinddækket altan er et sted, hvor man kan slappe af, komme til hægterne, hygge sig, eller hvad man nu vil. Her skabes et rum i grænselandet mellem ude og inde, hvilket giver hjemmet en ekstra dimension. Vi ønsker, at du skal kunne bruge din altan på bedste vis året rundt.

Se hvordan beboerne i E/F Ejboparken i Roskilde fik det, efter de havde renoveret deres altaner efter Balco-metoden.

Caroline Scheibel fra E/F Ejboparken og Tommy Jørgensen fra Balco fortæller om altanprojektet.

Renovering med Balco-metoden

Den unikke Balco-metode betyder, at gamle altaner tages helt eller delvist ned – og erstattes med nye og større patenterede glasinddækningssystemer fra Balco. Glasvinduerne, som kan åbnes, beskytter de nye betonplader samt eksisterende vinduer, døre og vægge. Alt arbejde udføres fra ydersiden uden at forstyrre beboerne.

Balco-metoden giver bedre økonomi og bidrager til øget trivsel. Altanerne holder i over 90 år og giver en energibesparelse, der fører til et mindre klimaaftryk.

Balco bidrager til en bæredygtig bolig

Balco Altaner Øget trivsel - Ejboparken, Roskilde

Øget trivsel

En glasinddækket altan skaber et rum, som kan nydes store dele af året. Glasinddækningen reducerer støjniveauet med over 20 dB – og har mange smarte funktioner, der gør livet på altanen lettere. Beboerne opholder sig mere på deres altaner, hvilket øger tilstedeværelsen i området. Dette giver øget engagement
og større tryghed. En glasinddækning kan desuden gøre underværker for en trist og slidt husfacade.

Balco Altaner Klimasmart og bæredygtigt - Ejboparken, Roskilde

Klimasmart og bæredygtigt

En altan, som er bygget efter Balco-metoden, holder i mere end 90 år og betaler dermed sin klimagæld tilbage med god margin i løbet af sin levetid. De fleste af de materialer, der anvendes i vores glasinddækningssystemer, er vedligeholdelsesfrie og genanvendelige. Ud over de miljømæssige fordele i form af energibesparelser, der reducerer CO2-udledningen, betyder levetiden, at Balcos glasinddækkede systemer er en langsigtet bæredygtig investering.

Balco Altaner Lønsomt på lang sigt - Ejboparken, Roskilde

Lønsomt på lang sigt

Med Balco-metoden får altanerne en lang levetid, hvilket giver en lang afskrivningsperiode og lavere vedligeholdelsesomkostninger. Derudover falder omkostningerne til energiforbrug, da behovet for opvarmning falder med op til 20 procent – nogle gange endnu mere.

Vi har fået dobbelt så meget plads og et uderum man kan være i, mere eller mindre hele året. Så det er en sund og fornuftig beslutning.

Caroline Scheibel, Formand, E/F Ejboparken i Roskilde

Fra idé til virkelighed

Med Balco Altaner får du en tryg og stabil samarbejdspartner gennem hele byggeprocessen – fra de første indledende spørgsmål frem til aflevering

Vi kan altaner – vil du vide mere?

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så vender vi tilbage til dig

    Jeg har læst og er enig Balcos Integrity Policy

    Abonner på vores nyhedsbrev!

    Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.