Menu

Sprog

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

A/B Angelgården,
København, Danmark

Nyt møder gammelt,
da EF Angelgården
fik nye altaner

Fakta – A/B Angelgården, København

Kunde

A/B Angelgården

Byggeår

2017

Adresse

Søndre boulevard 122-136,
1720 København

Antal altaner

176 Stykker

Besluttede at opsætte nye altaner

Da ejerforeningen Angelgården besluttede at få nye altaner, var nøgle ordene kvalitet og design. Målet var at forbedre og løfte ejendommen til et nyt niveau. Balco Altaner var involveret i hele processen, og foreningen er meget tilfreds med slutresultatet. Ejerforeningen Angelgården i København besluttede i 2016, at de ville renovere deres ejendom. Renoveringen omfattede efterbehandling og maling af facaden, udskiftning af vinduer og opsætning af nye altaner.

Ejendommen, med i alt 200 lejligheder, blev bygget i 1923, og det var vigtigt for foreningen, at designet af de nye altaner ville skal slettes passede til huset. Ideen bag designet var: ”nyt møder gammelt” og ”rustik versus finesse”. De mørke altaner blev en slående kontrast, til den gule facade og de hvide vinduer. Michael Rønnow Kjærulff Jacobsen fra foreningen siger, at valget faldt på Balco Altaner, fordi de havde den bedste kvalitet til den bedste pris.

Citat Balco

Vores rådgivere indhendtet tre tilbud fra forskellige virksomheder. Balco Altaner passet bedst til vores profil, både med hensyn til kvalitet og pris, og vi er meget tilfredse med samarbejdet.

Michael Rønnow Kjærulff Jacobsen

Fra A/B Angelgården

Godt slutresultat

I løbet af projektet opstod der problemer med mangel på montører, men Michael Rønnow Kjærulff Jacobsen er meget tilfreds med, hvordan Balco Altaner håndterede dette. ”De gjorde, hvad de kunne, og manglen på personale afspejler mere et samfundsproblem, hvor der ikke er kompetente håndværkere med specifik branchekendskab, siger han” Men da serviceorienterede montører var på plads med den daglige ledelse og gennem et godt samarbejde med projektledelsen, blev projektet sat på land. ”Vi modtog nogle uventede udfordringer med fastgørelser i gulvkonstruktionen og et par sygdomstilfælde. Balco Altaners montører har imidlertid været utroligt serviceorienterede, og jeg vil virkelig takke dem. På trods af udfordringerne formåede de at afslutte projektet med stolthed og høj kvalitet, siger Michael Rønnow Kjærulff Jacobsen.”

Projektleder Patrick Ödewall er også meget tilfreds med både resultaterne og hvordan projektet blev implementeret. Jeg vil fremhæve ordlyden ”gylden trekant”, hvor de tre hjørner er repræsenteret af bygherren, konsulenten og entreprenøren. Nøglen til succes er, når alle tre harmoniserer og arbejder sammen med kontinuerlige forventninger og har forståelse og respekt for hinandens ansvar og opgaver. EF Angelgården er et godt bevis på, at den gyldne trekant fungerer.

I en ellers meget hård byggebranche er det en virkelig fornøjelse at have som iværksætter muligheden for at repræsentere en af disse hjørnestener, hvilket også har resulteret i, at foreningen udvider sin nyrenoverede facade med 176 nye altaner af høj kvalitet, afslutter Patrick Ödewall.

Før:Inden renovering.

Efter:Nye altaner af høj kvalitet.