Menu

Sprog

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

A/B Angelgården,
København, Danmark

NYT MØDTE GAMMELT,
DA ANGELGÅRDEN FIK NYE ALTANER

Fakta – A/B Angelgården, København

Kunde

A/B Angelgården

Byggeår

2017

Adresse

Søndre boulevard 122-136,
1720 København

Antal altaner

176 Stykker

Vi løftede ejendommen til et nye niveau

Da ejerforeningen Angelgården besluttede at få nye altaner, var nøgle ordene Da ejerforeningen Angelgården i 2016 besluttede at få nye altaner, var nøgleordene kvalitet og design. Målet var at forbedre og løfte ejendommen til et nyt niveau.

Projektet var en del af en renovering, som omfattede efterbehandling og maling af facaden, udskiftning af vinduer og opsætning af nye altaner. Balco var involveret i hele processen, og foreningen var meget tilfreds med slutresultatet.

Ejendommen med i alt 200 lejligheder blev bygget i 1923. Det var et afgørende parameter, at designet af de nye altaner blev integreret naturligt i ejendommens særegne udtryk. Ideen bag designet var ”nyt møder gammelt” og ”rustik versus finesse”. De mørke altaner blev en smuk kontrast til den gule facade og de hvide vinduer.

Ifølge Michael Rønnow Kjærulff Jacobsen fra A/B Angelgården faldt valget på Balco, fordi vi tilbød den bedste kvalitet til den bedste pris.

Citat Balco

Vores rådgivere indhentede tre tilbud fra forskellige virksomheder. Balco passede bedst til vores profil, både med hensyn til kvalitet og pris, og vi er meget tilfredse med samarbejdet.

Michael Rønnow Kjærulff Jacobsen

Fra A/B Angelgården

Operationschef Patrick Ödewall fra Balco fremhæver samarbejdet mellem byggeprojektets parter som afgørende for det flotte resultat.

”Jeg vil kalde samarbejdet for en gylden trekant, hvor de tre hjørner er repræsenteret af bygherren, konsulenten og entreprenøren. Det succesfulde samarbejde finder sted, når alle parter afstemmer forventninger og hele tiden har forståelse for hinandens ansvar og opgaver. Angelgården er et bevis på, hvor godt resultatet kan blive, når den gyldne trekant fungerer.”

Før:Inden renovering.

Efter:Nye altaner af høj kvalitet.