Menu

Sprog

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

Vi hos Balco ønsker alle en god påske – vi tilbyder tre springtips til din balkon

Vi hos Balco ønsker alle en god påske! I Balcos påskeæg finder du tre tips til, hvordan du for din altan klar til de varmere dage. 

Sæt farve på din balkon og bland forskellige teksturer
Fokuser på at tilføje farverige detaljer såsom mønstrede og farverige krukker som et frisk pust på altanen. Vælg gerne detaljer med forskellige teksturer for at forny uden at skulle udskifte alt interiør på altanen.

Skab en grøn oase
En anden effektiv måde at lysne op på altanen er planter af alle sorter. Bland grønne og farverige planter for nemt at skabe interessante kontraster. Hvis du har en altan med stor overflade, kan du bruge højbede til at dyrke både blomster og krydderier (glem ikke at beskytte bunden, så gulvet eller altantæppet ikke bliver ødelagt). Har du en mindre altan? Så udnyt højden i stedet. Stak æblekasser i højden, så du kan anbringe planter både i og oven på kassen for at skabe vegetation i forskellige niveauer på altanen. Et andet tip er af anskaffe en blomstertrappe eller blomsteropstilling med plads til flere krukker. Har du børn eller husdyr? Husk på at for høje indretninger også kan klatres på.

Gør sommeraftenerne lyse
På trods af at den danske sommer normalt byder på lyse sommeraftener, kan det være godt at have lyskilder på altanen. Balco holder lidt mere af de lamper der har solceller, fordi disse er venligere mod miljøet og elregningen. Et andet plus er, at disse lamper ikke udgør så stor en brandfare som levende lys. Hvis du har en åben altan kan du bruge lyskæder, som du ganske nemt vikler rundt om altanens rækværk.