Menu

Sprog:

Projektleder – bliv nøgleperson i et produkt, der spreder glæde

Ville du elske at se en række altaner i bybilledet og vide, at det er takket være dit arbejde, at beboerne kan få et lækkert udeliv og kvalitetstid på en skøn altan?

Projektlederen vil indgå i et udadvendt og effektivt miljø, som er præget af engagement, stærk faglighed og en hverdag med gode resultater hvor der grines meget! Du får ansvaret for at styre mindre og større altanprojekter (både åbne og lukkede altanløsninger) fra planlægning, opstart, udførelse til afslutning samt servicebesøg. Samtidig får du fleksible mødetider og mulighed for selv at styre din hverdag.

”Her er både plads til a- og b-mennesket. I det hele taget er vi gode til at indrette os efter hinanden,” siger HR-chef Mikkel Kornerup.

Vi beriger byboere med solvarm hud og frisk luft

Balco Altaner er en del af branchens top-3, og til forskel fra vores konkurrenter har vi egne ingeniører ansat. Det gør os ekstra dynamiske i forhold til at finde stærke løsninger hos kunderne. Samtidig står vi sikkert rent økonomisk trods udsving i byggebranchen, for vi har ordrer 2,5 år ud i fremtiden.

Vi er en del af Balco-gruppen, som er de største i den europæiske altanbranche med hovedsæde i Sverige.

Hos os går travlhed og fællesskab hånd i hånd

Du bliver en del af projektorganisationen, som i dag består af 8 kolleger. Dine kolleger er gode til sparring og har forskellige kompetencer og uddannelse, der komplementerer hinanden godt. I alt er vi 30 kolleger på det danske hovedkontor, som glæder sig til at møde dig.

”Vi er en god blanding af håndværkere og akademikere, og det giver en livlig dynamik i hverdagen – og i vores løbeklub og til julefrokosten. Generelt er her en stemning af, at alle døre er åbne, og alle er til at gå til,” fortsætter Mikkel.

Her er der ikke 2 projekter, der er ens, når du:

Projekterer, planlægger, drifter og afslutter dine projekter

Støtter din byggeleder som styrer og vejleder dine faglærte montører

Sikrer og dokumenterer kvaliteten i projekterne

Styrer fremdrift og økonomi igennem projekterne

Er bygherres og rådgivers primære kontakt under udførelsen (igen i tæt samarbejde med din byggeleder)

Deltager i besigtigelser og byggemøder

Du har overblik og brænder for at tage gode beslutninger

Du nyder at ikke to dage er ens og bliver holdt til ilden af, at de forskellige projekter hele tiden giver nye udfordringer, men at slutresultatet er til stor glæde for beboerne.

Vi tilbyder dig masser af udvikling og alsidig hverdag. Til gengæld forestiller vi os, at du:

Er måske selvstændig i byggebranchen eller arbejder som projektleder

Er gerne selv faglært håndværker eller har en relevant byggeteknisk uddannelse

Er vant til et ledelsesansvar og kan motivere dine montører

Er udadvendt, struktureret og serviceminded

Kan kommunikere på dansk og lidt engelsk

Kan hurtigt skabe dig et overblik og er god til at tænke i løsninger og helheder

Er god til at arbejde med deadlines og kan holde hovedet koldt, så din kvalitet opretholdes

Klar til at slå altandøren op for nye muligheder?

Så send os dit CV samt ansøgning med billede til mikkel.kornerup@balco.dk mærket ”Projektleder Balco Altaner” Spørgsmål kan stilles på telefon 5148 9269 til HR-Chef Mikkel Kornerup hos Balco Altaner.

Balco Altaner A/S har en fyldt ordrebog og kan trygt se langt ind i fremtiden og udvider derfor stadig med branchens flotteste og egenproducerede altaner!


Balco – Europas største altanfirma

Drømmer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? I så fald er du langt fra alene. Med en åben eller glasinddækket altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til dit hjem, men også en markant forøgelse af boligens værdi.

En altan åbner dit hjem mod naturen, forlænger udesæsonen og giver sågar støtte til dit humør og helbred. Vælger du en glasinddækket altan kan du mindske støj fra eksempelvis en nærliggende motorvej. Derudover reducerer en glasinddækket altan udgifterne til opvarmning betragteligt, idet solens varme bliver indfanget og udnyttet. Godt for pengepungen – godt for klimaet.

Vi leverer altaner af uhørt høj kvalitet og i et æstetisk design. Kombineret med en stor erfaring og solid økonomi er vi en pålidelig og stabil samarbejdspartner, som sikrer dig en tryg byggeproces.

Balco har kontorer rundt om i Europa: Balco Sverige, Balco Norge, Balco Finland, Balco Tyskland, Balco Storbritannien, Balco Polen og Balco Holland.

Balco Altaner Denmark Projektleder
Åben altan fra Balco
Projektleder Balco Altaner
Glasinddækket altan fra Balco

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Læs mere om vores altaner.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.