Over 30 år med udvikling og montering af altaner

Siden 1987 har Balco Altaner leveret over 150.000 altaner til kunder i hele Europa. Der er derfor ingen tvivl om, at vi har styr på at udvikle solide resultater til vores mange kunder, og hver eneste dag finder vi på nye muligheder og idéer til, hvordan vi bedst muligt kan opfylde deres drømme med skønne altaner.

Vi har hovedkontor i Småländske Växjö i Sverige, og her er vores produktion også placeret. Derudover kan du finde vores datterselskaber rundt omkring i Europa.

Udover Sverige opererer vi nemlig også i:
Danmark, Norge, Finland, England, Tyskland, Polen, Holland

Du er stjernen i vores arbejde

Du er vores vigtigste resurce! – Og derfor vægter vi vores gode service og kundekontakt særligt højt.
Hele beslutningsprocessen skal visualiseres efter dine tanker og behov, og når vi udarbejder planen for din nye altan, foregår det også i tæt samarbejde med dig. Der er ingen tvivl om, at det er dine ønsker, vi arbejder for at opfylde, og derfor er det også vigtigt for os, at vi får skabt en sikkerhed omkring det slutprodukt, du ender med.

Vi vægter personlig service højt

Hos Balco Altaner er vi et stort team af faglige specialister, der gør en dyd ud af at give professionel rådgivning til vores kunder. Vores erfaring har givet os en enorm baggrundsviden om alle de detaljer, der er at vide om altaner og selve konstruktionen bag opsætningen.
For dig betyder det, at vi står til rådighed, når du har brug for at blive oplyst om et specifikt emne, om fordele og ulemper ved forskellige materialer, eller hvis du har spørgsmål til hele processen fra idé til endeligt resultat.

Altaner til ethvert formål

Hos Balco Altaner er vi ikke bare gode til at udvikle altaner. 
Vi udfører opgaver, der både omhandler nybyggeri, udvidelse eller renovering af altaner, og ved hver opgave har vi altid det æstetiske udtryk i mente, så vi sikrer, at du ender med et sikkert og ikke mindst flot resultat.
Vi går op i, at altanen passer ind i de omgivelser, den placeres i. 
Derfor tegner og designer vi selvfølgelig din nye altan ud fra dine ønsker, men også med en respekt for det byggeri, den skal implementeres i. Vi monterer altaner på både nyere byggerier og ældre charmerende ejendomme, og uanset hvilke af delene du bor i, vil vi altid arbejde for at bevare den arkitektoniske linje gennem hele projektet.

Vores kundesegment spænder bredt. Vi udfører blandt andet opgaver for:

  • Private Ejendomsejere
  • Boligforeninger
  • Kommunale Boligselskaber
  • Arkitekter

Vi stiller vores viden til rådighed

Når du henvender dig til Balco Altaner, vil du blive koblet sammen med en fast medarbejder, som guider dig igennem dit forløb fra start til slut. Vi sikrer dig tryghed ved, at du får en kontaktperson, der altid er opdateret på dit projekt, og som kender til de ønsker og eventuelle udfordringer, der arbejdes ud fra.
Vi giver dig desuden en masse gode råd til, hvordan du passer bedst muligt på din nye altan, og hvis du ønsker det, har vi også mange gode tips og tricks til, hvordan du kan udnytte pladsen på din nye altan.
Du er altid velkommen til at ringe til os – uanset hvad dit spørgsmål måtte være.