Menu

Sprog

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

Ny grafisk profil giver os en kreativ ramme

I takt med at vi vokser, er der behov for et ensartet grafisk udtryk,
der er let at sætte sig ind i. Derfor har vi valgt at opdatere og justere vores grafiske formsprog. Vi er glade for endelig at dele lidt af det, vi har lavet, og hvorfor.

Vi har opdateret vores logo, farver, skrifttyper og formsprog i form af billeder og skitser. Vi ville gerne undgå at miste vores arv i processen, så vi har fokuseret på at fange essensen af, hvad Balco altid har været. Vi er stadig det samme smålandske altanfirma, men er lidt bedre rustet til fremtiden.

Vores historie former os stadig i dag
I foråret 1987 hørte Lasse Björkman om nogle planer om at bygge 500 altaner i Växjö. Det kan jeg løse, tænkte Lasse og tog sin skitse og cyklede ned til projektet i byen. Dette blev vores første projekt og starten på Balcos rejse.

• Vi har brugt skitsen som værktøj lige siden, og nu giver vi den mere plads til at repræsentere Balco. Skitserne kan fungere som abstrakte mønstre og til at beskrive vores metode eller forskellige projekter.

• Vi lader stadig den gule farve være identitetsbærende, men vi har nu tilføjet en ny palet som supplement. Farvepaletten er baseret på farvepar, hvor hver farve har en makker.

• Vores skrifttyper er også blevet udskiftet for bedre at fungere med vores tonalitet og grafiske udtryk. Den primære skrifttype er Barlow, som kombineres med Adobe Caslon.

• Vores logo er blevet justeret, så det er nemmere at anvende bredt. Vi har rettet op på logoets forskellige elementer og strammet op på antallet af tilgængelige varianter.

Alle de forskellige dele, såsom logo, farvepalet, typografi og grafiske elementer, giver os en konsekvent profil i al kommunikation og gør os genkendelige, uanset hvor vi ses.

En kreativ ramme
Vores nye designsprog giver os mulighed for at skabe et kreativt udtryk inden for en konsekvent struktur. Det giver os de rette forudsætninger for at bevare vores formsprog og giver samtidig plads til kreativ frihed. Med dette ser vi frem til fortsat at vokse som en førende aktør i altanbranchen.