Menu

Sprog:

Ny grafisk profil giver os en kreativ ramme

I takt med at vi vokser, er der behov for et ensartet grafisk udtryk, der er let at sætte sig ind i. Derfor har vi valgt at opdatere og justere vores grafiske formsprog. Vi er glade for endelig at dele lidt af det, vi har lavet, og hvorfor.

Ny grafisk profil

Vi har opdateret vores logo, farver, skrifttyper og formsprog i form af billeder og skitser. Vi ville gerne undgå at miste vores arv i processen, så vi har fokuseret på at fange essensen af, hvad Balco altid har været. Vi er stadig det samme smålandske altanfirma, men er lidt bedre rustet til fremtiden.

Vores historie former os stadig i dag
I foråret 1987 hørte Lasse Björkman om nogle planer om at bygge 500 altaner i Växjö. Det kan jeg løse, tænkte Lasse og tog sin skitse og cyklede ned til projektet i byen. Dette blev vores første projekt og starten på Balcos rejse.

• Vi har brugt skitsen som værktøj lige siden, og nu giver vi den mere plads til at repræsentere Balco. Skitserne kan fungere som abstrakte mønstre og til at beskrive vores metode eller forskellige projekter.

• Vi lader stadig den gule farve være identitetsbærende, men vi har nu tilføjet en ny palet som supplement. Farvepaletten er baseret på farvepar, hvor hver farve har en makker.

• Vores skrifttyper er også blevet udskiftet for bedre at fungere med vores tonalitet og grafiske udtryk. Den primære skrifttype er Barlow, som kombineres med Adobe Caslon.

• Vores logo er blevet justeret, så det er nemmere at anvende bredt. Vi har rettet op på logoets forskellige elementer og strammet op på antallet af tilgængelige varianter.

Alle de forskellige dele, såsom logo, farvepalet, typografi og grafiske elementer, giver os en konsekvent profil i al kommunikation og gør os genkendelige, uanset hvor vi ses.

En kreativ ramme
Vores nye designsprog giver os mulighed for at skabe et kreativt udtryk inden for en konsekvent struktur. Det giver os de rette forudsætninger for at bevare vores formsprog og giver samtidig plads til kreativ frihed. Med dette ser vi frem til fortsat at vokse som en førende aktør i altanbranchen.


Kontakt os

Kontakt Balco Altaner. Hvis du vælger at samarbejde med os, kan du føle dig tryg gennem hele processen.

Balco – Europas største altanfirma

Drømmer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? I så fald er du langt fra alene. Med en åben eller glasinddækket altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til dit hjem, men også en markant forøgelse af boligens værdi.

En altan åbner dit hjem mod naturen, forlænger udesæsonen og giver sågar støtte til dit humør og helbred. Vælger du en glasinddækket altan kan du mindske støj fra eksempelvis en nærliggende motorvej. Derudover reducerer en glasinddækket altan udgifterne til opvarmning betragteligt, idet solens varme bliver indfanget og udnyttet. Godt for pengepungen – godt for klimaet.

Vi leverer altaner af uhørt høj kvalitet og i et æstetisk design. Kombineret med en lang erfaring og solid økonomi er vi en pålidelig og stabil samarbejdspartner, som sikrer dig en tryg byggeproces.

Balco har kontorer rundt om i Europa: Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Storbritannien, Polen og Holland.

Balco Altaner Denmark
Åben altan fra Balco
Glasinddækket altan fra Balco

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Læs mere om vores altaner.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.