Menu

Sprog

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

Højkvalitets beton giver Balco højeste karakter

I 2018 har Balco’s altanbunde fået den højeste karakter af den svenske forening ”Byggvarubedömningen”. Grunden er, at Balco hele tiden stræber mod nye mål og den højeste kvalitet. Vores stabile produktionsproces er nøjagtigt kontrolleret og gennemtænkt. Miljøet er også en meget vigtig del af vores arbejde, ligesom vores ISO certificeringer (ISO 9001 og ISO 14001) er en yderst vigtig faktor for os.

Altanbundene støbes i vores egen produktion i Växjö, Sverige. Dette betyder, at vi kan kontrollere og sikre betonpladernes kvalitet på en helt anden måde, end hvis de blev støbt ude på byggepladserne. Udover de interne kontroller som udføres løbende, så har vi også eksterne tilsyn, som udfører uafhængige kontroller for at sikre, at vores produkter overholder vores høje standarder.

”Byggvarubedömningen” er en af disse uafhængige parter. Det er en økonomisk uafhængig forening,  som blandt andet arbejder med at sikre, at produkter i byggebranchen ikke indeholder farlige kemikalier. Desuden kontrollerer de også, at byggefirmaerne arbejder ud fra et socialt holdbart perspektiv i produktionen.

Kontakt os, hvis du vil vide mere  https://www.balco.dk/kontakt-os/