Menu

Sprog:

Bygningsingeniør

Er du vores nye erfarne Bygningsingeniør som har som nytårsforsæt, at du vil prøve noget nyt og vil inviteres indenfor til en afvekslende og tryg hverdag i en del af byggebranchen der vækster?

Bygningsingeniøren vil indgå i vores konstruktionsafdeling, i roligt, trygt og effektivt miljø som er præget af engagement, stærk faglighed og en hverdag med gode resultater.

Balco Altaner søger en erfaren og dygtig Bygnings/konstruktionsingeniør til projektering og statik, som har erfaring fra byggebranchen eller rådgivende ingeniørvirksomhed.

Balco Altaner A/S er en af Danmarks største producerende virksomheder indenfor altanløsninger, hvilket betyder, at derleveres et helt igennem topkvalitets produkt.

Hos Balco Altaner har vi alt under et tag og er dermed en meget agil og dynamisk virksomhed. Vi har hovedsæde i Hvidovre i Danmark, og efter en nylig børsnotering i Sverige, er Balco-gruppen i Europa blevet den største indenfor altanbranchen og er allerede repræsenteret i 7 europæiske lande. I dette samarbejde ligger også nogle personlige udviklings- og produktmuligheder.

Du vil indgå i konstruktionsafdelingen på 8 medarbejdere som er sammensat af andre ingeniører og tekniske designere. Det faglige niveau i Balco Altaner er højt både i afdelingen men også i resten af firmaet, og det er naturligt for os at sparre med hinanden i afdelingen men også på tværs i huset.

Vi er tæt på hinanden, men dermed også tæt på gode og hurtige beslutninger i vores hovedsæde i Hvidovre på Avedøre Holme, som også rummer vores nye og flotte showroom. Du har også udenlandske kompetente kolleger som der kan sparres og udvikles med.

Arbejdsopgaver:

Udarbejdelse af byggeansøgning til offentlig myndighed. Herunder statikberegning og statisk dokumentation i form af rapporter og konstruktionstegninger

Kvalitetssikring (Gennemsyn af kollegaers statiske beregninger og dokumentation)

Tilsyn med byggepladser

Besigtigelse vurdering af potentiale for opsætning af altaner på eksisterende bygninger

Teknisk assistance af salgsafdeling (fx. vurdering af mulige ophængningsprincipper)

Overdragelse af projekt til tekniske tegnere og projektledere

Dialog og akut problemløsning med projektleder under byggefasen

Vi kan tilbyde:

En certificering på KK2 niveau (hvis du ikke har den allerede?)

En alsidig og indflydelsesrig rolle, som du selv kan påvirke og udvikle

Et spændende job i en kvalitetsbaseret virksomhed i vækst

Et slutprodukt der er synlig og skaber glæde på alle fronter

Et alsidigt job hvor hver dag byder på spændende udfordringer

Erfarne og udadvendte kollegaer

En dansk virksomhed med mange europæiske kolleger

God løn efter kvalifikationerMadordning og mange hyggelige sociale arrangementer

Din Profil:

Du har haft lignende arbejde i bygge- eller rådgivningsbranchen gerne med min 5 års erfaring

Du har en relevant ingeniøruddannelse på min. Bachelor niveau

Du ser dig selv som selvstændig, handlekraftig og løsningsorienteret

Du er struktureret, serviceminded og analytisk

Du kan kommunikere på dansk og engelsk

Du har gode kundskaber til MS Office pakken, kendskab til Autodesk tegningsprogram og kan eventuelt udføre beregninger i SAP2000 eller lign.

Du er god til at arbejde med deadlines og kan holde hovedet koldt, så din kvalitet opretholdes

Interesseret?

Så send os dit CV samt ansøgning med billede til mikkel.kornerup@balco.dk mærket ”Bygningsingeniør Balco Altaner” Spørgsmål kan stilles på telefon 5148 9269 til HR-Chef Mikkel Kornerup hos Balco Altaner.

Balco Altaner A/S har en fyldt ordrebog og kan trygt se langt ind i fremtiden og udvider derfor stadig med branchens flotteste og egenproducerede altaner!


Balco – Europas største altanfirma

Drømmer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? I så fald er du langt fra alene. Med en åben eller glasinddækket altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til dit hjem, men også en markant forøgelse af boligens værdi.

En altan åbner dit hjem mod naturen, forlænger udesæsonen og giver sågar støtte til dit humør og helbred. Vælger du en glasinddækket altan kan du mindske støj fra eksempelvis en nærliggende motorvej. Derudover reducerer en glasinddækket altan udgifterne til opvarmning betragteligt, idet solens varme bliver indfanget og udnyttet. Godt for pengepungen – godt for klimaet.

Vi leverer altaner af uhørt høj kvalitet og i et æstetisk design. Kombineret med en stor erfaring og solid økonomi er vi en pålidelig og stabil samarbejdspartner, som sikrer dig en tryg byggeproces.

Balco har kontorer rundt om i Europa: Balco Sverige, Balco Norge, Balco Finland, Balco Tyskland, Balco Storbritannien, Balco Polen og Balco Holland.

Balco Altaner Denmark Bygningsingeniør
Åben altan fra Balco
Glasinddækket altan fra Balco Bygningsingeniør
Glasinddækket altan fra Balco

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Læs mere om vores altaner.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.