Menu

Sprog

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

Balco fortsætter med at få den højeste kreditværdighed

Hvert år foretager det globale selskab Dun & Bradstreet en kreditvurdering af svenske virksomheder. Vi er utroligt stolte af, at Balco i mere end 10 år har opnået den højeste kreditværdighed – AAA. Balco har arbejdet i altanbranchen i over 30 år, i 2019 var omsætningen 1.221 mio. svenske kroner, og vi har endvidere nøgletal, der ligger væsentligt over branchens gennemsnit. Det er nogle af grundene til, at Balco fortsætter med at få den højeste kreditværdighed – AAA.

Hvad indebærer højeste kreditværdighed for dig som kunde?

Det indebærer, at du får en tryg og stabil samarbejdspartner, som hjælper dig gennem hele byggeprocessen og holder et højt kvalitetsniveau i alle dele af produktionen.

Læs gerne mere om vores patenter og kvalitetsbeviser.

højeste kreditværdighed
højeste kreditværdighed

Kontakt os

Kontakt Balco Altaner. Hvis du vælger at samarbejde med os, kan du føle dig tryg gennem hele processen.

Balco – Europas største altanfirma

Drømmer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? I så fald er du langt fra alene. Med en åben eller glasinddækket altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til dit hjem, men også en markant forøgelse af boligens værdi.

En altan åbner dit hjem mod naturen, forlænger udesæsonen og giver sågar støtte til dit humør og helbred. Vælger du en glasinddækket altan kan du mindske støj fra eksempelvis en nærliggende motorvej. Derudover reducerer en glasinddækket altan udgifterne til opvarmning betragteligt, idet solens varme bliver indfanget og udnyttet. Godt for pengepungen – godt for klimaet.

Vi leverer altaner af uhørt høj kvalitet og i et æstetisk design. Kombineret med en lang erfaring og solid økonomi er vi en pålidelig og stabil samarbejdspartner, som sikrer dig en tryg byggeproces.

Balco har kontorer rundt om i Europa: Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Storbritannien, Polen og Holland.

Balco Altaner Denmark
Åben altan fra Balco
Glasinddækket altan fra Balco

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Læs mere om vores altaner.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.