Menu

Sprog

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

Altanvirksomheder stifter ny interessegruppe

Vi er glade at meddele at Balco Altaner er en del af den nye interessegruppe for altanvirksomheder under Dansk Byggeri.

Vi kommer i fællesskabe arbejde for bedre dialog med kommunerne omkring sagsbehandlingstider, procedure og ensartede krav til materiale mv.

Balco er en del av Interessegruppe for altanvirksomheder

Desuden har der manglet en stemme i debatten omkring altaners indpasning i gadebilledet med respekt for arkitekturen og æstetikken baseret på mere faglige end følelsesmæssige udtalelser.

Medlemmer af interessegruppen er alle firmaer, der har mange års erfaringer med altanopsætning og som har det fælles mål at sikre en god kvalitet og tryghed omkring opsætningen til fordel for brugerne og beskuerne i form af byens borgere generelt. Vi ser frem til et godt samarbejde og konstruktiv dialog med alle involverede parter.


Kontakt os

Kontakt Balco Altaner. Hvis du vælger at samarbejde med os, kan du føle dig tryg gennem hele processen.

Balco – Europas største altanfirma

Drømmer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? I så fald er du langt fra alene. Med en åben eller glasinddækket altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til dit hjem, men også en markant forøgelse af boligens værdi.

En altan åbner dit hjem mod naturen, forlænger udesæsonen og giver sågar støtte til dit humør og helbred. Vælger du en glasinddækket altan kan du mindske støj fra eksempelvis en nærliggende motorvej. Derudover reducerer en glasinddækket altan udgifterne til opvarmning betragteligt, idet solens varme bliver indfanget og udnyttet. Godt for pengepungen – godt for klimaet.

Vi leverer altaner af uhørt høj kvalitet og i et æstetisk design. Kombineret med en lang erfaring og solid økonomi er vi en pålidelig og stabil samarbejdspartner, som sikrer dig en tryg byggeproces.

Balco har kontorer rundt om i Europa: Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Storbritannien, Polen og Holland.

Balco Altaner Denmark
Åben altan fra Balco
Glasinddækket altan fra Balco

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Læs mere om vores altaner.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.