Åbne altaner

Undervejs i beslutningsprocessen

Vores arkitekt kan lave skitsetegninger af jeres ejendom med jeres nye altaner, så I og alle beboerne kan se hvordan jeres altanprojekt kan komme til at se ud. I det hele taget vil vi meget gerne støtte og hjælpe jer hele vejen frem til I finder den rigtige løsning for jer og for så mange af beboerne som overhovedet muligt.

Gennemførelse af jeres projekt

Når I så har besluttet jer, skal I indhente tilladelser fra jeres kommune. Til dette skal der bruges en række ingeniørberegninger og tegninger, men også her skal vi nok sørge for at få det hele på plads så let og hurtigt som muligt. Balco Altaners mange års erfaringer med dette, gør at vi kan få tingene igennem systemet en del hurtigere end hvis man ikke har prøvet det før. Når alle godkendelser og tilladelser er på plads, tager vores rutinerede montører og vores ligeledes rutinerede projektledere over, og I behøver blot se på mens jeres altanprojekt bliver realiseret.

 

Ideen

Når først du har fået ideen om, at du faktisk godt kunne tænke dig, at have din egen altan, er det svært at få den ud af hovedet igen. Tanken vokser, og du ser flere og flere gode ideer og billeder for dig. Måske er du nu kommet dertil, hvor du gerne vil undersøge dine muligheder og i det hele taget gerne vil vide mere om, hvad du kan gøre og hvordan du skal gøre det. Her er det jo netop vi gerne vil hjælpe dig at få din nye altan.

Hele vejen

Når først du er kommet så langt, er der faktisk ikke så meget mere du behøver, end blot at tage stilling til de ting vi fremover spørger dig om. Så guider vi dig hele vejen til din tænkte altan.

Første skridt

Det du først bør gøre er, at forhøre dig i din forening om, hvor mange der også kunne være interesserede i at få en altan, og herefter lave en altangruppe, eller et altanudvalg som har mandat til, at arbejde videre med at indhente tilbud og beskrivelser.

Udfordringer

Den næste store udfordring for dig og dit team, bliver at få afklaret hvad de øvrige beboere vil være med på. Her er det vigtig, at du og dit team er klædt rigtig godt på og, at I føler jer trygge ved jeres projekt. I den fase hjælper vi jer med at finde den altan som I mener vil få størst opbakning blandt beboerne. Vi deltager gerne ved bestyrelses- eller beboermøder, så I ikke skal stå alene med alle spørgsmålene fra de øvrige beboere. Hvis I har brug for rådgivning og vejleding omkring finansiering, har vi flere samarbejds-partnere som vi også gerne tager med til sådanne møder.

Læs mere om vores tekniske løsninger til åbne altaner

Klik her for at se mere tekniske fakta