Menu

Sprog

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

AB Brahes Hus på Amager, tager snart nye Balco altaner i brug

Altanprojektet begyndte i 2016, hvor vi blev kontaktet af foreningen, for en besigtigelse af ejendommen. Bestyrelsen kom hurtigt frem til, at Balco Altaner var den helt rigtige samarbejdspartner for dem.

Bestyrelsen var fast besluttet på, at alle i foreningen skulle have altan, og ikke kun nogle enkelte. Foreningen ønskede at få et så symmetrisk og harmonisk udtryk på facaden som muligt, og samtidig at opnå den bedst mulige pris til sine andelshavere. 

Balco Altaner arrangerede en altanfremvisning på gårdarealet, hvor alle beboerne fik svar på de mange spørgsmål, samt fik set den nye altan med opaliseret glasværn i fuld størrelse inden afstemningen.

Et stort flertal stemt ”Ja” til altanprojektet på den efterfølgende ekstraordinære generalforsamlingen.
Myndighedsbehandlingen trak i langdrag, men i efteråret 2019 kunne opsætning af altanerne påbegyndes. 

Monteringen af de 136 stk. altaner forventes færdige til sommeren 2020, og det har blevet et rigtig fint projekt, som både vi på Balco Altaner og foreningen er stolte over at vise frem!

Balco Altaner AB Brahes hus
AB Brahes hus Før
Balco Altaner AB Brahes Hus
AB Brahes Hus Efter

Kontakt os

Kontakt Balco Altaner. Hvis du vælger at samarbejde med os, kan du føle dig tryg gennem hele processen.

Balco – Europas største altanfirma

Drømmer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? I så fald er du langt fra alene. Med en åben eller glasinddækket altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til dit hjem, men også en markant forøgelse af boligens værdi.

En altan åbner dit hjem mod naturen, forlænger udesæsonen og giver sågar støtte til dit humør og helbred. Vælger du en glasinddækket altan kan du mindske støj fra eksempelvis en nærliggende motorvej. Derudover reducerer en glasinddækket altan udgifterne til opvarmning betragteligt, idet solens varme bliver indfanget og udnyttet. Godt for pengepungen – godt for klimaet.

Vi leverer altaner af uhørt høj kvalitet og i et æstetisk design. Kombineret med en lang erfaring og solid økonomi er vi en pålidelig og stabil samarbejdspartner, som sikrer dig en tryg byggeproces.

Balco har kontorer rundt om i Europa: Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Storbritannien, Polen og Holland.

Balco Altaner Denmark
Åben altan fra Balco
Glasinddækket altan fra Balco

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Læs mere om vores altaner.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.