Menu

Sprog:

Balco Group øger sit fokus på bæredygtighed

Et prioriteret område inden for Balcos bæredygtighedsarbejde er ambitionen om at mindske CO2-aftrykket ved fremstilling af en altan med 20 procent inden 2021. Det giver en positiv klimaeffekt 5-10 år tidligere sammenlignet med dagens 30-50 år. Hvis man betragter det ud fra altanens samlede levetid på mindst 90 år*, er det en anseelig miljøgevinst.

Fokus på bæredygtighed

Med udgangspunkt i miljømæssige og økonomiske bæredygtighedsaspekter har Balco de seneste to år analyseret og dokumenteret kuldioxidaftrykket fra virksomhedens produkter. En del kan stamme fra indkøb af komponenter og materiale fra lande uden for Europa. Derfor har koncernen besluttet, at alle indkøb skal foretages fra leverandører i Europa som et led i at mindske transporterne og få en mere sikker materialeforsyning.

Balco arbejder løbende med at forbedre sin virksomhed i overensstemmelse med FN’s 17 globale bæredygtighedsmål. Fokus ligger ikke blot på miljø, men også på social og økonomisk bæredygtighed på selskabsniveau. For at tydeliggøre virksomhedens fokus på bæredygtighedsspørgsmålene har Balco Group udnævnt Johan Fälth til bæredygtighedsansvarlig. Man har nu indledt et internt arbejde med henblik på at få bæredygtighed endnu højere op på dagsordenen.

For yderligere information kontakt:

Johan Fälth, eksport- og markedsdirektør, ansvarlig for bæredygtighedsspørgsmål, +46 (0)73-345 61 25, johan.falth@balco.se

Kenneth Lundahl, adm. direktør og koncernchef, +46 (0)70-630 20 57, kenneth.lundahl@balco.se

*Levetidsanalyse for materialer i Balcos glasinddækkede standardaltan er blevet foretaget af Element Materials Technology på opfordring af Balco AB i 2019.


Kontakt os

Kontakt Balco Altaner. Hvis du vælger at samarbejde med os, kan du føle dig tryg gennem hele processen.

Balco – Europas største altanfirma

Drømmer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? I så fald er du langt fra alene. Med en åben eller glasinddækket altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til dit hjem, men også en markant forøgelse af boligens værdi.

En altan åbner dit hjem mod naturen, forlænger udesæsonen og giver sågar støtte til dit humør og helbred. Vælger du en glasinddækket altan kan du mindske støj fra eksempelvis en nærliggende motorvej. Derudover reducerer en glasinddækket altan udgifterne til opvarmning betragteligt, idet solens varme bliver indfanget og udnyttet. Godt for pengepungen – godt for klimaet.

Vi leverer altaner af uhørt høj kvalitet og i et æstetisk design. Kombineret med en lang erfaring og solid økonomi er vi en pålidelig og stabil samarbejdspartner, som sikrer dig en tryg byggeproces.

Balco har kontorer rundt om i Europa: Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Storbritannien, Polen og Holland.

Balco Altaner Denmark - bæredygtighed
Åben altan fra Balco
Balco Altaner - bæredygtighed
Glasinddækket altan fra Balco

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Læs mere om vores altaner.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.