Menu

Sprog:

Balco hos Bolig2019

Balco vil gerne takke alle, der har besøgt os på Bolig2019 om foråret.

Under Bolig2019 får du chancen for at stille spørgsmål om balkoner og lytte til, hvordan vores proces foregår under et balkonprojekt på vores foredrag. Bolig2019 er en messe der holdes på hverdage mellem kl 17.00 og 20.00. Den er gratis for vores besøgende. I løbet af aftenen mingler I på messen og lytter til foredrag. Kl. 20.00 serverer vi middag med et glas vin/en øl for alle besøgende. Hvis du ikke har været i stand til at besøge Bolig2019 og Balco om foråret, vil der være flere muligheder i løbet af efteråret, du finder datoerne her.


Kontakt os

Kontakt Balco Altaner. Hvis du vælger at samarbejde med os, kan du føle dig tryg gennem hele processen.

Balco – Europas største altanfirma

Drømmer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? I så fald er du langt fra alene. Med en åben eller glasinddækket altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til dit hjem, men også en markant forøgelse af boligens værdi.

En altan åbner dit hjem mod naturen, forlænger udesæsonen og giver sågar støtte til dit humør og helbred. Vælger du en glasinddækket altan kan du mindske støj fra eksempelvis en nærliggende motorvej. Derudover reducerer en glasinddækket altan udgifterne til opvarmning betragteligt, idet solens varme bliver indfanget og udnyttet. Godt for pengepungen – godt for klimaet.

Vi leverer altaner af uhørt høj kvalitet og i et æstetisk design. Kombineret med en stor erfaring og solid økonomi er vi en pålidelig og stabil samarbejdspartner, som sikrer dig en tryg byggeproces.

Balco har kontorer rundt om i Europa: Balco Sverige, Balco Norge, Balco Finland, Balco Tyskland, Balco Storbritannien, Balco Polen og Balco Holland.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.