Menu

Sprog:

Balco Kontech Altaner får ny administrerende direktør

Charlotte Brunberg Lauritsen har valgt at søge nye udfordringer, og bliver erstattet af en gammel bekendt af Balco Kontech, nemlig Johan Söderling.

Først og fremmest vil vi gerne takke Charlotte for det store arbejde og den kæmpe indsats, hun har ydet for Balco Kontech gennem årene. Både som direktør i Kontech inden opkøbet af Balco, men også i perioden med integrationen af de to selskaber, til en overdragelse med en ordrebog der strækker sig langt ind i fremtiden. Charlotte har været med til at samle og fokusere Balco Kontech – og ikke mindst indsatsen omkring en integration af Balco Kontech til det vi kender i dag, som en del af Europas førende og største leverandør af innovative og komplette altanløsninger.

Den nye direktør Johan Söderling er fundet i egne rækker, da han i over 20 år har arbejdet i Balco. Senest igennem sin stilling som direktør og salgsansvarlig for Balco i Danmark. I rollen som administrerende direktør for Balco Kontech kan vi trække på Johans mange års erfaring i moderselskabet, og hans skærpede fokus på salget af de gode og flotte løsninger, som vi leverer til vores kunder. Den fulde integration af Balco og Kontech er dermed også realiseret. Det betyder, at alle medarbejdere nu sidder under samme tag i nyrenoverede lokaler på Hammerholmen, hvor et nyt flot showroom med både åbne- og glaslukkede altaner også er på vej – et samlet Balco Kontech, der vil give mange nye muligheder i et marked i vækst.

Johan Söderling - Balco Kontech Altaner får ny administrerende direktør

 

For yderligere oplysninger kontakt Direktør Johan Söderling på js@balco.dk eller på 2814 1350


Kontakt os

Kontakt Balco Altaner. Hvis du vælger at samarbejde med os, kan du føle dig tryg gennem hele processen.

Balco – Europas største altanfirma

Drømmer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? I så fald er du langt fra alene. Med en åben eller glasinddækket altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til dit hjem, men også en markant forøgelse af boligens værdi.

En altan åbner dit hjem mod naturen, forlænger udesæsonen og giver sågar støtte til dit humør og helbred. Vælger du en glasinddækket altan kan du mindske støj fra eksempelvis en nærliggende motorvej. Derudover reducerer en glasinddækket altan udgifterne til opvarmning betragteligt, idet solens varme bliver indfanget og udnyttet. Godt for pengepungen – godt for klimaet.

Vi leverer altaner af uhørt høj kvalitet og i et æstetisk design. Kombineret med en lang erfaring og solid økonomi er vi en pålidelig og stabil samarbejdspartner, som sikrer dig en tryg byggeproces.

Balco har kontorer rundt om i Europa: Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Storbritannien, Polen og Holland.

Balco Altaner Denmark
Åben altan fra Balco
Balco Kontech Altaner får ny administrerende direktør - Johan Söderling
Glasinddækket altan fra Balco

Balco Altaner er størst inden for altaner i Europa. Læs mere om vores altaner.

Abonner på vores nyhedsbrev!

Få løbende information om vores produkter og løsninger til boligejerforeninger, kommunale boligselskaber, private ejendomsejere, arkitekter og bygherrer.