Fakta om virksomheden

  • Grundlagt 1987
  • 20 % ejet af de ansatte
  • 80 % ejet af  Segulah IV L.P
  • Selskab i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Schweiz, Polen, England og Holland.
  • Agenter i de fleste lande
  • Omsætter cirka 800 MSEK
  • 55 % soliditet
  • 300 ansatte (1 % sygefravær)
  • Certificeret ISO 9001 og ISO 14001
  • CVR nr. 25 87 57 02

Fakta

VI ELSKER ALTANER!

Lad os bare sige det ligeud: Vi elsker altaner! Til at begynde med var midlerne små, men med entusiasme og hårdt arbejde kommer man langt. I dag er vi markedsledende, og vores glasinddækkede altaner og åbne altaner efterspørges i hele Europa. Vi er stolte over, at vores innovative løsninger og elegante design har givet mange mennesker øget livskvalitet.

Vi hjælper jer derfor gerne igennem hele byggeprocessen – lige fra de første sonderende spørgsmål frem til gennemført slutbesigtigelse. Høj kvalitet og lang erfaring kombineret med en sund og solid økonomi gør os til en pålidelig og stabil samarbejdspartner.

KUN FOR DIG

For os er det ikke bare slutresultatet, som tæller. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg allerede ved første kontakt. Derfor har hvert projekt blot én sælger, ligesom hvert projekt har én projektleder - dine kontaktpersoner i stort og småt.

PÅLIDLIG OG STABIL PARTNER

En investering i glasinddækkede altaner er en stor beslutning. Mange mennesker er involveret i beslutningsprocessen, og en række spørgsmål dukker op undervejs. Det er altid let at overse noget.

Bærekraftig produkt

Balco har sin produktion i moderne og effektive lokaler på det svenske hovedkvarter i Växjö. Produktionen er ISO 9001, ISO 14001 og ISO 3834-2, hvilket gør Balco enestående i branchen. Det indebærer en høj grad af kvalitet i alle dele af produktionen og Balco tager stor respekt for miljøet. Produktion kun bruges elektricitet kommer fra vedvarende energikilder.

Vi hjælper dig du velkommen gennem hele byggeprocessen, fra de første spæde spørgsmål til den endelige kontrol. Høj kvalitet og lang erfaring kombineret med en sund og solid økonomi gør os til en pålidelig og stabil samarbejdspartner.

KVALITETSBEVIS, SOM GIVER TRYGHED

En innglasset balkong er en stor investering som man skal ha glede og nytte av i mange år fremover. Derfor er det ekstra viktig at produktene holder høy kvalitet, og at leverandøren har en solid økonomi.

Det globale kreditvurderingssel­skab Dun & Bradstreet foretager hvert år en kreditvurdering af svenske virksomheder. I de seneste 10 år har vi fået den højeste kreditværdighed – AAA.

Balco Patent Logotyp
Dette symbol viser, at løsningen er unik for Balco. Vi har over fyrre patenter på små detaljer, som gør, at helheden bliver så meget bedre.
ISO certifiering

Vores ISO 9001-certificering betyder, at du får et kvalitetssikret produkt / service, der opfylder de krav, du kan spørge. ISO 14001 betyder, at vores produktion på en miljømæssigt hensynsfuld måde.

Symbolet for den nordiske altanforening. Som medlemmer forpligter vi os til at følge foreningens anvisninger for at levere sikre altaner af høj teknisk kvalitet.

Balco Udstiller

En glaseret altan kan være så meget mere end et ekstra værelse. Der kan være en måde at spare energi, blive en del af en komplet udvendig renovering eller bidrage til mere tilfredse lejere med en lavere forskydning som følge heraf.

Læs mere

Referencer

Lathyrusvej

Randers, Danmark

Krohnsminde

Bergen, Norge
Størst inden for altaner i Europa | Balco
WordPress Lightbox