Balco's altaner

– En god investering

Det er selvfølgeligt dejligt at sidde på en altan og hygge sig, men Balco’s altansystem har også en række andre fordele. I senere år har mange ejendomsmæglere oplevet et øget fokus fra mange købere på, at deres nye bolig SKAL have altan, og gerne flere og/eller så stor som mulig. Kombinationen af at købernes betalingsvillighed for dette privilegium samtidig er vokset eksponentielt gør, at ejendomsmæglere vurderer at man i langt de fleste tilfælde får en højere tillægsværdi på sin bolig ved salg, end det altanen har kostet. Ofte kan værdistigningen være det dobbelte af anlægsinvesteringen, og effekten er størst i de store byer, især København. En bedre investering er svær at forestille sig!
Her kan du læse mere om åbne altaner.
Her kan du læse mere om glasinddaekkede altaner.

Vi tager ansvar hele vejen

Altanprojekter er store og komplekse. For at garantere et så godt slutresultat som muligt, arbejder Balco med totalentrepriser. Det betyder, at vi hjælper kunden gennem hele byggeprocessen, fra de første usikre spørgsmål frem til aflevering. Der er flere fordele ved denne arbejdsmetode. Kunden får en synlig leverandør, der har ansvar for alle dele af proceduren. Balco har fuld kontrol over alle delene, og kan derfor give generøse garantier på de leverede systemer. Som leverandør af hele løsninger, kan vi også tilbyde forskellige former for finansiering.

En tryg og stabil partner

At investere i altaner er en stor beslutning. Mange folk er involveret i beslutningsprocessen, og der vil dukke en masse spørgsmål op under forløbet. Det er altid nemt at glemme noget. Der findes åbenbare fordele ved at vælge en etableret medspiller. Balco har udført mange store projekter, og vi har samlet en erfaring, som få virksomheder kan matche. Vores lange erfaring i kombination med en sund og solid økonomi gør os til en tryg og stabil samarbejdspartner. Vi vil stadig være til stede, så vi kan være ansvarlige for vores altansystemer i lang tid fremover.

En personlig kontakt

For os er det ikke kun slutresultatet, som tæller. Vi vil gerne have, at I føler jer trygge allerede ved første kontakt. Derfor har hvert objekt kun en sælger og hvert projekt har en projektleder. De er jeres kontaktpersoner til stort og småt.

 

Vi kommer ud og præsenterer

Hos Balco møder vi dagligt ejer- og andelsforeninger, styrelser, beboere og entreprenører. Vi er vant til at præsentere vores produkter og vores virksomhed, samt at diskutere forskellige typer af finansiering. Det er helt naturligt, at der er mange spørgsmål, og måske lidt usikkerhed i de indledende stadier. Vi hjælper jer gerne med at udrede alle sådanne spørgsmål..

Klik her for at kontakte en sælger med ansvar for jeres område

 

Før og efter, Erikaparken, Gentofte

Totalentreprise

Med Balco får I en pålidelig og stabil partner igennem hele byggeprocessen, fra de første sonderende spørgsmål frem til gennemført garantibesigtigelse.

Størst inden for altaner i Europa | Balco
WordPress Lightbox