Åbne altaner

Stålaltaner er både elegante og stilrene i sit udtryk. Stålaltanen har den store fordel, at den kan varieres i form og design, så den på bedste vis passer til jeres ejendom.


Stålaltanen er ikke kun det selvklare valg når vi taler design. Den er i princippet også vedligeholdelsesfri, så du skal kun bruge din tid til ren altanhygge sammen med familie og venner.

Læs mere om processen her >
dd

Altantyper

Balco’s standardaltaner i galvaniseret stål, findes i flere forskellige typer. Vi bruger altid kun stål til vores åbne altaner, fordi det giver den længste holdbarhed og den bedste kvalitet. Alle vores produkter er CE-mærkede, hvilket giver garanti for en ordentlig produktionsproces og dermed udelukkende kvalitetsprodukter.

Håndliste

Prikken over i'et er valget af den rigtige håndliste. Det er en meget synlig del af jeres altan. Vi kan derfor tilbyde mange forskellige varianter. De tre mest udbredte er træhåndlisten, den runde håndlisten og den flade håndlisten.

Klik på de forskellige typer for at se håndlisterne tydeligere.

 

Gulv

Til den nye flotte stålaltan kan der vælges imellem tre typer gulv – hårdttræ, beton eller komposit.
Klik på de forskellige typer for at se gulvene tydeligere.          

Døre

Ved udskiftning eller renovering af en eksisterende altan skiftes dørpartiet ofte. Ved nyetablering af en altan er et dørparti en nødvendighed, da murværket under et vindue skal fjernes og et dørhul etableres. Døren skal passe til både altanen, bygningen og din lejlighed. Døren er udgangen til dit nye uderum, og den bliver en stor del af fornemmelsen af lejligheden.

Der findes mange former for dørløsninger. Balco tilbyder følgende:

Lysning

For at integrere altan og lejlighed bedst muligt har Balco flere forskellige lysningsmuligheder. Alt indvendigt arbejde tilpasses bygherrens ønsker. Klik på de forskellige typer for at se lysningerne tydeligere.

Vil du vide mere om glasoverdækkede og åbne altaner?

Jeg vil gerne vide mere, kontakt mig for mere information.

Størst inden for altaner i Europa | Balco
WordPress Lightbox