Vinduer

Ved valg af vindue er det vigtigt at tænke på, hvordan den glasindrammede altan skal fungere. Skal altanen kunne åbnes helt? Fra gulv til loft? Eller er muligheden for at lukke regn og rusk ude det, der lokker mest? Skal glasruderne kunne pudses indefra? Når du har besvaret disse få spørgsmål, bliver valget af vinduer lettere. Og ønsker du alt i ét – vælg Balco Twin®!

Twin®

Med vores patenteret og unikke vindue – Twin® – får du to systemer i ét, maksimal fleksibilitet og mulighed for at åbne hele altanen.

Det elegant designede glasvindue kan nemlig både åbnes som et helt almindeligt skydevindue og foldes ind som et foldeglasvindue. Twin® er naturligvis også smidigt og let at håndtere. Der kræves ikke kræfter til klemmemekanismerne og intet specialværktøj. Alt, hvad der skal bruges, er et let greb ved rammen for at skyde vinduet til siden. Og når det skal bøjes ind, folder du blot det diskrete håndtag ud i vinduesrammen, der fås som tilbehør. En unik funktion er også, at du kan bøje et enkelt vindue ind langs med rækværket, hvor du vil. Det gør det smidigt, når du skal pudse vinduet eller tale med naboen.

Tilvalg

Fjernbetjening (kan ikke eftermonteres)

Et tilvalg, som bidrager til større boligkomfort – motordrevne vinduer og rullegardiner. Den medfølgende fjernbetjening gør det nemt at åbne og lukke altanvinduerne uden at rejse sig. Også rullegardinerne kan rulles op og ned ved at trykke på en knap.

Twin®

Se film på vores vinduers funktion

Twin®

Design™

Våningshöga Twin®

 

Twin®

Foldeglasvindue uden ramme

Svalegange

 

Vedligeholdelsesvejledning

Balco Twin®

Foldeglasvindue uden ramme

 

Twin®

Foldeglasvindue uden ramme

Svalegange

 
Størst inden for altaner i Europa | Balco
WordPress Lightbox