Afløbssystem

Dræning er måske ikke det første, man tænker på, når det gælder en glasinddækket altan, men det er så afgjort en af de vigtigste funktioner. Det rette valg af dræning vil få brystningen til at holde sig flot og frisk i længere tid. Med en gennemtænkt dræning slipper man nemlig for grimme rande fra regn- og spildevand. Vi har derfor udviklet vores eget patent, som leder vandet ned i skjulte kanaler. Startomkostningen er ganske vist noget højere, men den betaler sig hurtigt.

Cleanline®

Patenteret afløbssystem, der effektivt mindsker risikoen for de snavsede rande, som rindende vand ofte resulterer i uden på en beklædning.

Minimeret risiko for, at der driver vand ind på altanen, hvis det blæser og der samtidig er undertryk på altanen. Vandet opfanges i den nederste skinneprofil og ledes via vandrette kanaler ud til hjørnestolperne. I stolpernes indvendige kanaler ledes vandet derefter etage efter etage ned til underkanten af den nederste altan. Der er indbygget et ekstra sikkerhedsafløb i altanpartiets bundprofil, for at sikre afvanding af altandækket, hvis man har glemt at lukke vinduerne i regnvejr.

Cleanline®
Størst inden for altaner i Europa | Balco
WordPress Lightbox